U svijetu poznatih i slavnih uobičajeno je da muškarci drže do sebe, a unatoč vremenu koje ulažu u svoj izgled, oni su ipak solo.

Galerija Milo Anthony Ventimiglia Slavni muškarci koju su slobodni Slavni muškarci koju su slobodni +7 Slavni muškarci koju su slobodni - 5

U nastavku možete provjeriti koji su slavni muškarci biraju ostati single, unatoč tome što bi brojne žene htjele provoditi vrijeme s njima.

1. Harry Styles

Zgodni pjevač negdje nam je prije pokazao i zavidne glumačke sposobnosti, a žene ga od tada ne prestaju promatrati. Harry ima reputaciju zločestog dečka, a nakon prekida s Oliviom Wilde, počelo se šuškati da Harry ljubi Emily Ratajkowski. Za sada šuškanja još uvijek nisu potvrđena pa je Harry prvi na našoj listi zgodnih i slobodnih muškaraca.

Slavni muškarci koju su slobodni - Harry Styles (Foto: Afp)

2. Scott Eastwood

Akcijski glumac posebno nam je privlačan u svojim ulogama. Iako svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, ipak ga povezujemo sa zvijezdom Vampirskih dnevnika, Ninom Dobrev. Najnovije informacije kažu da Scott trenutno nema djevojku.

Slavni muškarci koju su slobodni Scott Eastwood (Foto: Profimedia)

3. Pedro Pascal

Iako je njegov filmski staž dug i kvalitetan, zainteresirao je javnost tek nakon što je izašla popularna serija The Last Of Us. Zgodni glumac nikada nije potvrdio niti jednu ljubavnu vezu, a danas je poznat kao iznimno privlačni neženja.

Slavni muškarci koju su slobodni Pedro Pascal (Foto: Profimedia)

4. Timothée Chalamet

Iako je mladi glumac miljenik djevojčica i mlađe publike, od prekida s Lilly-Rose Depp, još uvijek nije potvrdio ljubavnu vezu. Povezuje ga se s Kylie Jenner, ali par je rekao da je između njih samo opušteno prijateljstvo. Glumačka karijera ipak je ispred provoda i djevojaka pa ne znamo je li vješt u skrivanju ljubavnog života, ili on uopće ne postoji.

Slavni muškarci koju su slobodni Timothée Chalamet (Foto: Afp)

5. Milo Anthony Ventimiglia

Slažete li se da je Milo jedan od najmuževnijih glumaca na svijetu? On je primjer muškarca koji ima baš sve, a likovi koje je utjelovio stavili su ga na sam vrh svjetskih zavodnika. Unatoč tomu, Milo je još uvijek slobodan.

Slavni muškarci koju su slobodni Milo Anthony Ventimiglia (Foto: Profimedia)

6. Damiano David

Zgodni pjevač talijanske grupe Maneskin oduševio je brojne žene diljem svijeta. Nakon njegova nastupa pozornica je puna plišanih medvjedića i grudnjaka, ali Damiano smatra kako u njegovom životu trenutno nema mjesta za ljubav.

Slavni muškarci koju su slobodni Damiano David (Foto: Profimedia)

7. Zac Efron

Za Zacom su uzdisale djevojčice iz prošle generacije, danas pomalo šokirane kada ugledaju bore na licu mlađahnog momka u kojega su bile zaljubljene kao tinejdžerice. Bez obzira na to što nosi titulu jednog od najzgodnijih muškarca – Zac još uvijek nije pronašao ljubav svog života.

Slavni muškarci koju su slobodni Zac Efron (Foto: Profimedia)

8. Andrew Garfield

Slatki glumac dosta često mijenja partnerice, a javnost je u pitanje dovodila i njegovu seksualnost. Odlične uloge koje je odglumio stavile su na sam vrh slatkiša iz svijeta filma, a posljednje informacije govore kako trenutno nema curu, iako ga se povezuje s novinarkom Ameliom Dimoldenberg.

Andrew Garfield Andrew Garfield (Foto: Afp)

9. Dylan O'Brien

Maleni dječak sada je muškarac – i to jako zgodni muškarac. Dylan je bio u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Britt Robertson, ali od njihova prekida još uvijek nije pronašao osobu s kojom želi dijeliti svoj život.

Slavni muškarci koju su slobodni - 5 Slavni muškarci koju su slobodni - 5 (Foto: Profimedia)

10. Leonardo DiCaprio

Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Toni Garrn, Nina Agdal, samo su neke od slavnih žena koje su u jednom trenutku bile u odnosu s popularnim glumcem. Nakon što je javnost primijetila da 48-godišnji glumac inicira prekid svaki put kad njegova djevojka napuni 25 godina – odlučio se malo smiriti pa je trenutno slobodan.

Slavni muškarci koju su slobodni Leonardo DiCaprio (Foto: Afp)

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju