Mladenka je najvažnija osoba na vjenčanju, i to je dobro poznata činjenica svim ženama svijeta. Ovaj sretan dan u njenom životu ne smije zasjeniti čak ni mladoženja, a kamoli kuma ili kakva gošća svadbene svečanosti. No, ponekad to naprave osobe od kojih bi to zadnje očekivali – rođene sestre


Slegla se prašina oko vjenčanja Georgea Clooneya i prekrasne Amal Alamuddin, a u medijima su se pojavile službene fotografije mladenkine vjenčanice i svečanosti.

I dok je većina očiju bila uprta u prekrasnu haljinu Oscara de la Rente na isklesanom tijelu ove slavne odvjetnice, neki su primijetili njenu sestru.
Poznato je tek malo informaciji o prekrasnoj Tali koja vrlo sliči svojoj starijoj sestri.

Na sestrinom vjenčanju zasjala je u prekrasnoj plavoj haljini do poda koja je naglasila njenu tamnu kosu i brončanu put. Tala Alamudin živi u Singaporu sa svojom obitelji, a bavi se organizacijom ekskluzivnih evenata.

Talu u medijima nazivaju novom Pippom Midlleton jer je i ova britanska dama optužena za pokušaj zasjenjivanja svoje slavne sestre - vojvotkinje od Cambrigea, a slična sudbina pratila je i manekenku Caru Delavingne koja je bila djeveruša na vjenčanju seke Poppy.

U našoj fotogaleriji pogledajte fotografije ovih slavih sestara, koje biste na mjestu mladenki radije izbacili iz vjenčanog albuma.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju