U paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu započelo je drugo izdanje modne platforme ATELIER Green Energy.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na reviji dizajnerskog dvojca ELFS Glumica je nosila sandale s visokom potpeticom i ružičastu torbicu +10 Bojana Gregorić Vejzović

Atelier je u četvrtak na modnoj pisti ugostio dizajnerski dvojac ELFS. Tandem Šekuljica Tandarić otvorio je modnu manifestaciju svojom aktualnom jesensko-zimskom kolekcijom. Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje.

Dizajneri su i prije revije izrazili uzbuđenje zbog činjenice da otvaraju Atelier.

Ovakva događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali uskoro ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika.

Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća, izjavili su ELFSI uoči revije na kojoj su zaljubljenici u modu imali priliku uživati u njihovim kreacijama, od klasičnih kaputa preko efektnih jakni do haljina stvorenih za svečana događanja.

Među onima koji su došli dati podršku modnom dvojcu bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Bojana Gregorić Vejzović na reviji dizajnerskog dvojca ELFS Bojana Gregorić Vejzović na reviji dizajnerskog dvojca ELFS (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Počeo je Atelier!Bravo ELFS. Želim vjerovati da je život i dalje moda, glazba, šljokice i veselje! Hvala za ovu večer Alex i Ivan, napisala je glumica ispod objave na Instagramu.

Na modnoj reviji pozornost je privlačila efektnim šljokičastim izdanjem. Košulju prekrivenu šljokicama uparila je sa šljokičastih hlačama dužine do gležnjeva. Spoj je ovo kao stvoren za privlačenje pozornosti, a šljokice od glave do pete definitivno su izbor najodvažnijih dama.

Nosila je i crni sako ravnog kroja i crne sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom.

Glumica je nosila sandale s visokom potpeticom i ružičastu torbicu Glumica je nosila sandale s visokom potpeticom i ružičastu torbicu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Za razbijanje crnila zaslužna je bila ružičasta torbica tetrapak oblika s metalnim lancem koja je rad domaćeg brenda malaGbag.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

"Vauuuu", "Woooow", "Vrh" i "Koja žena, predivna" samo su neki od oduševljenih komentara na glumičino svjetlucavo izdanje. Njega kao i dio kreacija dizajnerskog dvojca ELFS možete pogledati u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju