Limitirana kolekcija nadahnuta blagdanima i modnim idejama Heidi Klum dolazi u Lidl 4. prosinca. Šljokice, baršun, saten i umjetno krzno fokus su kolekcije pod nazivom "LETSCELEBRATE" kojom će elegantna moda postati pristupačna svima.

Galerija Limitirana kolekcija nadahnuta blagdanima Koktel-haljina iz LETSCELEBRATE kolekcije Šljokičasta suknja iz LETSCELEBRATE kolekcije +11 Baršunasta suknja iz LETSCELEBRATE kolekcije Uzbudljivo razdoblje koje je pred nama, uz svjetla grada i blagdanski ugođaj, sa sobom nosi i elegantne odjevne komade. Svoju viziju o tome kako zablistati u prosincu realizirala je i poznata njemačka manekenka Heidi Klum u još jednoj suradnji s Lidlom.

Kolekcija "#LETSCELEBRATE" obuhvaća 70 elegantnih i modernih odjevnih komada jednostavnog kroja, a od materijala prevladavaju šljokice, baršun i saten.

Povratak šljokica u dnevne kombinacije

Kao i svake godine u ovo doba, šljokice su sastavni dio ormara mnogih ljubiteljica mode. Za to se pobrinula i Heidi koja je svoju slavljeničku kolekciju obasula blistavim ljuskicama. Od koktel-haljina, strukiranih sakoa, topića do minisuknji u raznim bojama, blistavi komadi iz kolekcije mogu se nositi uz dnevne i noćne kombinacije.

Trend iz osamdesetih u kojem se šljokice nose i danju sve se više vraća, stoga jedva čekamo vidjeti kako dame blistaju i pod suncem. Kombinacija šljokičaste suknje i predimenzioniranog džempera uvijek prolazi, a neki ih nose i uz bijele tenisice.

U fotogaleriji pogledajte komade iz elegantne kolekcije "#LETSCELEBRATE" i inspirirajte se za svoju blagdansku kombinaciju

Bež i crne nijanse u baršunu

Uz šljokice, već drugu sezonu za redom nosi se i baršun. Bež nijanse te crna i crvena boja ove će se zime nositi u baršunastim komadima. Tamniji odjevni komadi mogu se pronaći i u kolekciji Heidi Klum i Lidla koji su kao stvoreni za nadolazeću sezonu partija.

Do elegancije i ženstvenog izgleda uz saten

Komadi od satena rezervirani su za prilike u kojima se želi pokazati veća doza elegancije. Iako se ovaj sjajni materijal inače nosi ljeti, savršeno se uklapa u svečanu, blagdansku atmosferu. Podsjećajući na svilu, satenski odjevni komadi odaju dojam luksuza i ženstvenosti. Iz kolekcije Heidi Klum i Lidla izdvojili bismo crni kombinezon bez rukava uz koji bez imalo truda možete izgledati veoma elegantno.

Osim odjevnog asortimana (u veličinama od 36 do 44) kolekcija Heidi Klum i Lidla obuhvaća i modne dodatke te cipele (u veličinama od 37 do 41), a svaki komad oduševit će uobičajeno dobrom kvalitetom i Lidlovim cijenama.

U fotogaleriji pogledajte komade iz elegantne kolekcije "#LETSCELEBRATE" i inspirirajte se za svoju blagdansku kombinaciju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju