Za osmijeh na dječjim lica ne treba puno. Potrebno je samo malo dobre volje i vremena kako biste širili radost i veselje među najmlađima

Kako biste učinili dobro djelo i izmamili osmijeh na dječjim licima, uz jednostavnu edukaciju možete puno pomoći. Naime, u organizaciji udruge Smiješak za sve održava se edukacijski seminar novih volontera za tetu ili stričeka pričalicu.

U organizaciji udruge Smiješak za sve održava se edukacijski seminar novih volontera za tetu ili striček pričalice, a seminar će se održati 8. i 9. rujna u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu.

Na taj način pomoći ćete olakšati bolničku svakodnevnicu hospitaliziranoj djeci u KBC-u Rebro, Dječjoj bolnici Srebrnjak i KBC-u Sestre milosrdnice.

Obvezni dvodnevni edukacijski seminar provodi tim stručnjaka koji čine organizacijski tim udruge, psiholozi, pedijatri te bolničko osoblje. Seminar će se održati 8. i 9. rujna u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu.

U petak, 8. rujna edukacijski seminar održavat će se u poslijepodnevnim satima, u vremenu od 16.30 do 20 sati, a u subotu 9. rujna u prijepodnevnim satima, od 9.30 do 13 sati.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem maila smijesak.za.sve@gmail.com ili pozivom na broj 091-722-3883.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju