Kombinacija dvaju odjevnih komada od trapera modni je izazov kojeg znaju riješiti samo iskusne trendseterice.

Galerija Traper štikle - 5 Traper štikle - 4 Traper štikle - 3 +1 Traper štikle - 1
One će istaknuti da se traper na traper može nositi ako se kombiniraju dva komada – primjerice traper košulja i suknja u različitim nijansama te ako se sparuju s efektnim modnim dodacima u jarkim bojama i od (drugih) upečatljivih materijala.

>> Saznajte 3 pravila za pravilno nošenje trapera na traper

No što napraviti kada u ormaru imate par štikli od trapera, primjerice, kao što je ovaj Guessov model Belle Denim s aplikacijama? Traper štikle - 4 Guessove štikle imaju potpeticu od 10 centimetara, a prodaju se po cijeni od 1271 kn (Foto: Guess)
Iako kombiniranje traperica i traper štikla nije zabranjeno (pod uvjetom da su to jedini komadi od ovog sveprisutnog materijala unutar jednog izdanja) stručnjaci savjetuju da ćete bolje rezultate postići ako ih traper cipele sparujete s nekim drugim materijalima.

Biste li Guesove traper štikle nosili uz traperice?

glasova:

Cipele od trapera izvrsno će se sljubiti s bijelom ljetnom haljinom mini i midi kroja, dok će uz onu maksi haljinu ukrašenu cvijećeme bolje ići espadrile načinjene od trapera.

Traper štikle izvrsno se slažu s bijelim hlačama skinny kroja, kao i s lepršavim suknjama ili kombinezonima u različitim nijansama plave boje.

Inspiraciju za nošenje traper štikli s trapericama pronađite i među fashion blogericama.

 

Objavu dijeli Saint Sofi (@saintsofi.fashion)

 

Objavu dijeli codyscloset (@codyscloset)

 

Objavu dijeli Megan Little (@meganmlittle)

 

Objavu dijeli moke (@mokeshoes)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju