U webshopu španjolskog highstreet brenda Mango mogu se pronaći modni komadi po promotivnim cijenama sniženima i više od 50 posto. Zapazili smo među njima divne štikle po vrlo pristupačnoj cijeni koje je lako kombinirati uz traperice, haljine, suknje i druge odjevne komade.

Galerija Štikle iz Manga na sniženju - 1 Štikle iz Manga na sniženju - 4 Štikle iz Manga na sniženju - 2 +0 Mango, 169,90 kn (prijašnja cijena 349,90 kn) Želite li svoju garderobu obnoviti sandalama na visoku potpeticu u boji koja asocira na sunčane i tople dane, onda bi ružičaste štikle iz Manga mogle biti pravi izbor.

Sandale laserski rezanog dizajna, odnosno izrezbarenog dizajna i izrezanih detalja s ukrasnim remenima dolaze s kožnim potplatom i potpeticom visine 10 centimetara.

Želite li garderobu obnoviti sandalama na visoku potpeticu u boji koja asocira na sunčane i tople dane, onda bi ružičaste štikle iz Manga mogle biti pravi izbor.

Žarka ružičasta boja pogodna je za raznorazne kombinacije jer je u proljeće i ljeto kombiniranje boja itekako dobrodošlo. Savršeno će izgledati uz traperice, stajlinge za posao, večernje izlaske, a bit će nepogrešiv izbor i za vjenčanja i druge svečane prigode.

Prijašnja cijena sandala bila je 349,90 kuna, dok sada, snižena 51 posto, iznosi 169,90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju