Tamara Ecclestone rado dijeli privatne trenutke sa svojom obitelji na svojem Instagram profilu. Ne čudi stoga što je na ovoj društvenoj mreži objavila i nekolicinu fotografija s obiteljskog odmora na Bahamima

Tamara Ecclestone-Rutland nalazi se na odmoru na rajskim Bahamima sa svojom malom obitelji. Kao i obično roditelji dvogodišnje Sofije rado objavljuju njene fotografije, a pogotovo one na kojima je vidljivo kako malena uživa u klasičnim morskim radostima poput kupanja i sunčanja.


Unatoč tome, jedna fotografija razljutila je njene obožavatelje i mnoge roditelje, s obzirom da se na njoj vidi dvogodišnja djevojčica s pretjerano preplanulom kožom.

 


Ima opekline,’ komentirala je jedna osoba pod fotografiju Sofije Ecclestone, dok je druga napisala da joj pod hitno moraju nanijeti kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50.

Za sve vas koji nemaju ništa pametnije raditi nego komentirati Sofijin ten, želim vam reći da ona nije izgorjela na suncu, jer je nosila cijelo vrijeme kremu za sunčanje sa zaštitnim brojem 70, te nije bila na suncu kad je ono najjače,’ napisala je Tamara uz novu fotografiju Sofije i tako zaustavila sve zle jezike.

 


Istovremeno, njezin suprug Jay komentirao je kako je za fotografiju upotrebljen filter na Instagramu, koji je dodatno potamnio put njene male princeze.

Iako u vrijeme naših obiteljskih fotografija s plaže nije bilo filtera i aplikaciju za obradu slike, u svakom od njih nalazi se barem jedna fotografija s mora s izgorenim nosićem.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju