Sofia Ecclestone je zvijezda maminog i tatinog Instagram profila koje zajedno prati nešto više od pola milijuna ljudi. Slatka djevojčica se obožava penjati po namještaju što je problem koji muči brojne roditelje

Sofia Ecclestone-Rutland je u mnogim stvarima poput tipične dvogodišnje djevojčice. Ona uživa u igranju lutkama, zainteresirana je za modne dodatke poput torbica, te voli kada su joj nalakirani nokti. No uz to ima nestašnu narav, te se obožava penjati po drveću, namještaju i svim raspoloživim uzvišenjima.


Njezina mama Tamara na Instagramu je s ponosom objavila fotografiju na kojoj je vidljivo kako se Sofia pokušava popeti na drvo kako bi uhvatila vjeverice. Slatka 'štemerica' ne mari za svoju odjeću kada je u pitanju igra s malenim životinjicama.


'Izraz lica koji namjesti kada joj kažemo da se prestane penjati po namještaju kao zvijer,' napisao je njen tata Jay Rutland na svojem profilu uz fotografiju svoje mezimice koja je oduševila mnoge.

 

A photo posted by Jay Rutland (@jayrutland) on


'To je lice koje kaže: Čujem vas, ali vama vladam i oboje ste se rastopili od moje slatkoće,' komentar je na profilu Sofijinog tate koji možda najbolje opisuje Sofijin pogled kojemu se oprašta svaki nestašluk.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju