Ovih dana mnogi će su uputiti u kupovinu kako bi pronašli neku sitnicu kojom će na Božić iznenaditi svoje najmilije, a to je napravila i Sofia Vergara

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara u tenisicama brenda Converse Sofia Vegrara u tenisicama brenda Converse +1 Converse 49.97 dolara (319 kuna) Nike.com Sofia Vergara uputila se u blagdanski šoping. Prelijepu kolumbijsku glumicu znatiželjni fotografi snimili su ispred robne kuće u Los Angelesu. Uz kupovinu, Sofia je uživala i u brzom ručku u jednom popularnom vinskom baru.

Za ležerno popodne glumica je odabrala jednako ležernu kombinaciju sastavljenu od poderanih traperica boyfriend kroja, obične majice u sivoj boji i tenisica brenda Converse.
Sofia Vegrara u tenisicama brenda Converse Sofia Vegrara u tenisicama brenda Converse (Foto: Profimedia)
Ove tenisice kod nas su poznatije kao “starke”, a posljednjih sezona na ulicama hrvatskih gradova vodi se borba za prvo mjesto na ljestvici popularnosti između Conversica i tenisica brenda Adidas.

Međutim, starke premoćno pobjeđuju jer ih vole i nose dame različitih stilova, od alternativki i ljubiteljica sportskog stila do modnih klasičarki.

Poznato je da Sofia obožava štikle s visokom potpeticom, pa ne iznenađuje to što je za sebe odabrala rasprodan srebrni model iz limitirane kolekcije sa skrivenom petom. Takve tenisice također su omiljene među Hrvaticama.

Ovaj model više se ne može kupiti, ali u ponudi se još uvijek mogu naći klasične crne starke sa skrivenom petom.
Converse 49.97 dolara (319 kuna) Nike.com Converse 49.97 dolara (319 kuna) Nike.com Foto: Nike.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju