Za opušteni ručak s prijateljima na Beverly Hillsu, Sofia Vergara izabrala je super skinny traperice i vrtoglave štikle s platformom. Traperice i štikle inače su Sofijin omiljeni modni izbor, ali ovoga puta izabrala je model traperica koji može biti nezgodan.

Galerija Sofia Vergara u super skinny trapericama - 2 Sofia Vergara u super skinny trapericama - 7 Sofia Vergara u super skinny trapericama - 6 +3 Sofia Vergara u super skinny trapericama

Traperice s (pre)niskim strukom mnoge žene izbjegavaju nositi jer se prilikom sjedenja, saginjanja i čučanja mogu previše spustiti na stražnjem dijelu i previše otkriti te tako izazvati modni "gaf".

Za opušteni ručak s prijateljima na Beverly Hillsu, Sofia Vergara izabrala je super skinny traperice i vrtoglave štikle s platformom

No glumica Sofia Vergara, za druženje s prijateljima, ipak se odlučila odjenuti super skinny traperice s niskim strukom koje su otkrile njen vitki struk te maksimalno naglasile fenomenalne noge 45-godišnje Kolumbijke. Svijetlo plave traperice s poderanim dijelovima Sofia je kombinirala uz kratki ljetni top na plavo-bijele pruge dizajnerice Johanne Ortiz.

Mladenački ljetni outfit Sofia je upotpunila s vrtoglavo visokim smeđim sandalama s platformom od špage i bijelom torbicom modne kuće Chanel.
 
Sofia Vergara u super skinny trapericama - 1 Sofia Vergara u super skinny trapericama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju