Kolumbijska glumica Sofia Vergara uljepšala je 68. dodjelu nagrada Emmy svojom senzacionalnom pojavom

U Los Angelesu je održana dodjela nagrada Emmy koje već 68 godina dodjeljuje američka Akademija televizijskih umjetnosti i znanosti.

Na dodjelu je došla i Sofia Vergara čija je serija 'Modern Family' i ove godine bila nominirana u kategoriji najbolje humoristične serije.

Lijepa 44-ogodišnja Kolumbijka odjenula je usku 'nude' haljinu modne kuće Versace koja je naglasila njezinu preplanulu put i obgrlila figuru pješčanog sata.

Haljina s prednje strane imala prozirna proreza koja su otkrivala mali dio struka i bedra. Zbog strateški pozicioniranih proreza glumica nije mogla nositi obične gaćice ili tange, ali vjerojatno je posegnula za neobičnim modelom pod nazivom C-string kojeg slavne dame često nose u ovakvim prilikama kada njihove haljine ne dozvoljavaju nošenje klasičnog donjeg rublja.

C-string mnogi odbijaju nazivati donjim rublje, ali predstavljen je kao model gaćica izrađen u obliku lista. Prednji dio koji prekriva intimno područje obrubljen je plastičnom trakom oko koje je našiven pamučni materijal, a na tijelu ih drži nastavak u obliku slova C koji se proteže po sredini stražnjice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju