Prelijepa 45-godišnja glumica Sofia Vergara zablistala je na premijeri filma "Ready Player One" redatelja Stevena Spielberga

Galerija Sofia Vergara Sofia u haljini modne kuće Oscar de la Renta Haljinu Oscara de la Rente kombinirala je sa štiklama Christiana Louboutina +5 Haljina Premijera znanstvenofantastičnog filma "Ready Player One" (ekranizacija istoimenog romana iz 2011. godine) okupila je brojne slavne goste u losanđeleskom teatru Dolby.

Među njima je bila i kolumbijska glumica Sofia Vergara. Prelijepa 45-godišnjakinja stigla je na premijeru u haljini modne kuće Oscar de la Renta. Model pod nazivom "Flower Jungle" (u doslovnom prijevodu cvjetna džungla) za nju je prekrojen, pa njezina varijanta ima otvorena ramena.
Sofia u haljini modne kuće Oscar de la Renta Sofia u haljini modne kuće Oscar de la Renta (Foto: Profimedia)
Sofia je pravi sladokusac i poznata je po tome što baš nikada ne odbija dobar zalogaj, što baš i nije česta pojava u svijetu slavnih dama koje su vječno na dijetama. Nuspojava redovitog uživanja u raznim slasticama jest trbuščić koji u posebnim prigodama pokušavamo sakriti, htjele mi to priznati ili ne.
Haljina Flower Jungle Oscara de la Rente Haljina "Flower Jungle" modne kuće Oscar de la Renta (16.716 kuna) (Foto: Oscar de la Renta)
Međutim, u haljini poput one koju je odabrala Sofia nema brige o trbuščiću zahvaljujući bogatom cvjetnom uzorku. Upravo je nošenje odjevnih komada s raskošnim uzorkom jedan od dobrih starih trikova za kamufliranje tog dijela tijela.

Ako ste i vi u potrazi za takvom haljinom, u galeriji pogledajte modele po uzoru na haljinu koju je nosila Sofija koje smo pronašli za vas.
Mango 169 kn Mango 169 kn Foto: Mango
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju