Sofia Vergara obožava nositi štikle "pojačane" platformom, i za poslovne dužnosti i u slobodno vrijeme. Platforme su bez sumnje najdraži model obuće lijepe glumice, no za odlazak u šoping na Beverly Hillsu Sofia je izabrala drugačiji model, a pažnju je privukao i materijal od kojeg su štikle izrađene.

Galerija Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi - 4 Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi - 7 Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi - 2 +8 Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi Za odlazak u kupovinu u poznatu trgovinu Saks Fifth Ave, Sofia Vergara nije se odrekla omiljenog modela traperica s poderanim dijelovima, ali zato je skinula neizostavne platforme, koje 45-godišnja glumica stvarno rijetko kad skida.

Sofia Vergara nosila je prozirne štikle od materijala koji nalikuje plastici zbog čega sigurno nisu najudobnije za nošenje

Ovoga puta Sofia se odlučila za štikle bez platforme, ali pažnju je zato privukao materijal od kojeg su cipele izrađene. Riječ je o prozirnom materijalu koji nalikuje plastici, zbog čega sigurno nije najudobniji za nošenje.

Osim toga, štikle imaju "prsten" oko palca koji se lako može urezati i tako štikle učiniti dodatno neudobnima. Traperice boyfriend kroja i prozirne štikle glumica je kombinirala uz crni top s naramenicama i plavim šarama. Kombinaciju je upotpunila velikom torbom boje pijeska modne kuće Louis Vuitton.

U fotogaleriji pogledajte fotografije koje dokazuju da je Sofia Vergara kraljica platformi.
Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi - 2 Sofia Vergara u štiklama kakve žene baš ne vole nositi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju