Nevidljive štikle na tržištu se nalaze već posljednjih nekoliko godina. Riječ je o modelu napravljenom od prozirnog materijala poput plastike i vinila u kojima noga izgleda “golo”, a koja zbog potpetice produžuje noge i cijelu figuru.

Galerija Sofia Vergara uvijek privlači pažnju svojim izdanjima Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 4 +4 Sofia Vergara - 2

Ne čudi stoga što su se ovakve štikle našle na popisu omiljenih među brojnim slavnim ženama koje vole privlačiti pažnju svojim odjevnim kombinacijama – od Kim Kardashian preko Ashley Graham do Bele Hadid.

Trendu nošenja ove obuće pridružila se i Sofia Vergara, koja je prozirne sandale s vrtoglavom potpeticom odabrala za odlazak u šoping u Saks Fifth Avenue u Beverly Hillsu.

Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara u prozirnim sandalama na Beverly Hillsu (Foto: Profimedia.hr)

Nevidljive štikle sparila je s poderanim trapericama te majicom kratkih rukava u vlastitom dizajnu koje se prodaju u Walmartu u sklopu nove nove kolekcije po cijeni od tek 15 dolara odnosno oko 99 kuna.

Izdanje je dovršila s predimenzioniranom torbom u bež boji te s nešto decentnog nakita.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte nekoliko modela prozirnih sandala s visokom potpeticom koje dijele žene na one koje ih obožavaju, i one koje ih nikad ne bi obule.

Volite li nositi prozirne štikle?

glasova:

Pogledajte i traperice Sofije Vergare od 200 kuna koje podižu stražnjicu: 

Sofia Vegara: Traperice za manje od 200 kuna koje podižu stražnjicu Sofia Vergara Skinny traperice na popustu 2019. - 3 Skinny traperice na popustu 2019. - 1 +1 Skinny traperice na popustu 2019. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju