Sofia Vergara ne odriče se svog prepoznatljivog odjevnog stila za svaki dan koji ne može proći bez traperica i cipela s visokom potpeticom. Iznimka nije bio ni odlazak u kupovinu na Beverly Hillsu za koji je slavna glumica izabrala prozirne štikle koje se stapaju s bojom kože.

Galerija Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge - 3 Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge - 5 Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge - 1 +3 Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge Iako je velika ljubiteljica štikli s platformom, za ovu priliku 45-godišnja Sofia Vergara izabrala je model štikli bez platforme, ali jednako efektan. Naime, sandale na visoku potpeticu modne kuće Manolo Blahnik zvane "Scolto" izrađene su od prozirnog PVC-a i brušene kože, zbog čega se stapaju sa stopalom te tako postižu efekt maksimalnog produživanja nogu.
Model štikli Scolto od PVC-a i brušene kože modne kuće Manolo Blahnik Model štikli Scolto od PVC-a i brušene kože modne kuće Manolo Blahnik (Foto: Manolo Blahnik)

Sandale "varalice" Sofia je kombinirala uz svjetloplave traperice omiljenog joj boyfriend kroja, bijeli crop top i bijeli kimono s narančastim uzorkom papige.

Ljetnu kombinaciju lijepa glumica zaokružila je velikom bež torbom, sunčanim naočalama i velikim naušnicama u obliku bijelog cvijeta. Pogledajte i jedinu situaciju u kojoj kraljica štikli Sofia Vergara ne nosi visoke potpetice.
Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge - 1 Sofia Vergara u štiklama kakve maksimalno izdužuju noge (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju