Sofia Vergara uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – ljubiteljica je ženstvenih komada odjeće i vrtoglavih potpetica koje naglašavaju njezine adute, a pogotovo kada pozira na crvenom tepihu.

Galerija Sofia Vergara u ležernom izdanju za posjet kozmetičarki - 1 Sofia Vergara u ležernom izdanju za posjet kozmetičarki - 4 Sofia Vergara u ležernom izdanju za posjet kozmetičarki - 3 +1 Sofia Vergara u ležernom izdanju za posjet kozmetičarki - 2

Kada obavlja svakodnevne sitnice, Sofia Vergara prednost daje udobnosti – ili je to barem slučaj u posljednjih nekoliko godina. Ljubiteljica štikli sve se češće u javnosti može vidjeti i u ležernim kombinacijama poput trenirke i tenisica.

Sofia Vergara u ležernom izdanju za posjet kozmetičarki - 3 Kada ide kod kozmetičarke, Sofia Verfgara prednost daje udobnosti (Foto: Profimedia)

Sofia Vergara snimljena je prilikom izlaska iz kozmetičkog salona Biologique Recherche Ambassade na Melrose Placeu u West Hollywoodu u komotnom izdanju koje većina žena ima u svojim ormarima.

Majicu dugih rukava sparila je s donjim dijelom trenirke predimenzioniranih nogavica i tenisicama. Točnije, nosila je bijele tenisice brenda Puma s povišenim đonom, koje se prodaju po cijeni od oko 100 eura.

U nespretnoj kombinaciji Sofije Vergare definitivno fale hlače ili suknja Sofia Vergara na snimanju emisije America's Got Talent Sofia Vergara na snimanju emisije America's Got Talent Heidi Klum na snimanju emisije America's Got Talent +1 Sofia Vergara

Sofia Vergara nosi savršenu proljetnu kombinaciju Sofia Vergara Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji - 2 +3 Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji

Oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira, a jedini modni detalj koji se nije uklopio u tu ležernu street style priču bila je velika Chanelova torba sa zlatnim lancem koju je nosila preko ramena.

Puma Cali Wedge tenisice, 99,95 eura Puma Cali Wedge tenisice, 99,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju