Najpoznatija Njemica u Hollywoodu, Heidi Klum na počecima svoje karijere borila se s nesklonošću modnog svijeta prema tijelu s oblinama kakvo je bilo njezino. No dva desetljeća poslije Heidi izgleda neprepoznatljivo, mršavije negoli ikada i sve bliže veličini 'nula' koja je na modnoj pisti trenutno najpoželjnija

Prije šest godina Heidi Klum dobila je američko državljanstvo, no za sebe još uvijek voli reći kako je 'prava Njemica', ista ona koja je prije više od dva desetljeća započela američki san. Bivša iz redova najpoznatijih anđelica brenda Victoria's Secret, model, dizajnerica i televizijska voditeljica samo su neke od zanimanja u kojima, ne samo da se okušala nego pokazala i zavidne sposobnosti, i koje su joj donijele i milijunsku zaradu.

Heidi je oduvijek izgledala i slovila kao žena koja uživa u svom tijelu, raskošne grudi i ženstvena figura osigurali su joj titulu najljepše žene svijeta. No Heidi je u četrdesetima, za koje žene vole reći kako su im nove dvadesete postala sjena nekadašnje sebe.

Sve mršavija, istopljenih oblina poznata Njemica sve je bliže veličini 'nula' ali i korak do članstva u klubu holivudskih mršavica koje su rigoroznim dijetama svoje tijelo iscijedile udovoljavajući nametnutim trendovima ljepote.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju