Postojala je jedna ideja. Stvoriti mjesto u kojem ne postoje razlike između profesionalne i domaće kuhinje u kojem vrhunski lonci i profesionalni noževi nisu rezervirani samo za kuhare s diplomom i u kojem isti ti kuhari mogu nabaviti proizvode kojima će se u kuhinji ludo zabavljati.

Galerija +0 Sol i papar proizvodi

Želja je bila stvoriti mjesto u kojem je moguće nabaviti «vječne tave» kakve su koristile naše bake, ali i moderna, inovativna, ponekad ekstravagantna kuhinjska pomagala.

Stvoriti mjesto druženja, inspiracije, pozitivne energije, mjesto u kojem je sasvim normalno prepustiti se strasti koja vas obuzme kada razmišljate o hrani, kada pričate o kuhanju ili kada stvarate čaroliju u svojoj kuhinji- profesionalnoj ili domaćoj. Iz ideje i takve strasti nastao je dućan Sol i papar.

Njihov tim čini tek nekoliko pari ruku koje poznaju svaki proizvod u dućanu, koje su ga pažljivo odabrale i izložile, ali i koje će vas detaljno i profesionalno uputiti u sve tajne vrhunskih brandova i odabrane proizvode s ljubavlju spakirati i pripremiti za vas.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupon zadovoljnasolipapar20 za popuste do 4.11. Sol i papar svim našim čitateljicama daruje 20% popusta na određene artikle na njihovom webshopu

Želite li proniknuti u tajne vrhunskih majstora kuhinje, na pravom ste mjestu.

Uz njihove proizvode možete opremati kuhinju kao iz snova, pri čemu će vam njihovo iskustvo u tom području biti i više nego dragocjeno. Vrhunski proizvodi s potpisom biti će idealni poklon za party useljenja ili pak gurmana kojemu je kuhinja ili tanjur centar svijeta.

Da nisu klasična trgovina, Sol i papar pokazuje na brojne načine. Pa će tako s vama podijeliti ideje i recepte te vas inspirirati kako biste pripremili večeru za posebne goste koji će cijeniti vrhunski pripremljeno jelo. Ako niste od onih koji se vole uhvatiti kuhače, njihovo srdačno osoblje će vas pokrenuti, motivirati i pretvoriti u pravog kuhara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju