Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas.. Somersby cider u tu se priču savršeno uklapa, jer donosi onaj dobro poznati osjećaj uživanja u bilo kojoj situaciji.

Bilo da se radi o klasičnim okusima Jabuke ili Kruške, slasnoj Borovnici ili hit okusu Lubenice, Somersby se uklapa u svaku situaciju druženja i uživanja.

Galerija PR PR +0 PR

Ono što trebate je potražiti optimizam u svakom trenutku, a blagdansko vrijeme je pravo vrijeme za to. Međutim, u svijetu koji je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas.

Zato je Somersby cider poziv svima koji žele biti pozitivni, duhoviti i bez predrasuda. Somersby je jednostavno optimističan, koliko god svijet nekad nije takav, i zbog toga i vi možete biti optimistični s njim! Pustite si božićne pjesme, uredite svoj topli dom i natočite si svoj najdraži Somersby okus - jer je recept za užitak i prizivanje praznika kad god uz Somersby još jednostavniji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju