Trenuci koji mogu biti izrazito stresni, ali i izrazito zabavni - šoping s mamom u svakom je slučaju nezaboravna aktivnost, a ovo je pet činjenica koje dokazuju da će mama ulogu šoping partnera odigrati savršeno.

 

Galerija U šopingu s mamom Puma dječja kratka majica, prije: 159,00 kn, sada: 99,00 kn Puma komplet dj. trenirke, prije: 379, 00 kn, sada: 259, 00 kn +14 s.Oliver jakna, prije 399,00 kn, sada: 223, 20 kn

Onima koje uživaju u svakoj sekundi pretraživajući najnovije trendove i šoping koriste kao jedinu tjelovježbu, sigurno ne treba puno uvjeravati zašto krenuti u pohod na nove jesenske odjevne komade pa makar i s mamom. One se na to odlučuju bez ikakvog poticaja.

Provesti dan u šopingu s majkom bit će prepun uspomena kojih ćete se sigurno rado sjetitit čim zagazite u "odrasle godine". Ovo su razlozi zbog je mama najbolji šoping partner

1. MAMA ĆE TI UVIJEK ISKRENO REĆI ŠTO TI NAJBOLJE PRISTAJE 

Ovu tvrdnju možemo dokazati činjenicom da vas mama najviše voli i da vam želi najbolje. Neće dozvoliti da odaberete bilo koji odjevni komad koji vam ne pristaje, ili će barem učiniti sve kako ne biste pokleknuli pred najnovijim trendovima koji vama nikako ne laskaju. Iako vam u šopingu partnerica može biti i najbolja prijateljica, s majkom ste sigurni da govori apsolutnu istinu, jednostavno – jer joj je stalo.

 

2. MAMA IMA NOVAC 

Ovo možda na prvu zvuči pomalo okrutno, ali najčešće je istina. To nikako ne znači da se tom činjenicom smijete okoristiti. Voljeli šoping ili ne, kad krenete samostalno zarađivati, otkrit ćete koliko je jednostavnije birati odjevne komade kada za njih ne morate provući svoju karticu. Dok ste u srednjoškolskoj dobi, uživajte u činjenici da se o vašim troškovima brine netko drugi, učite od roditelja kako pametno raspolagati s novcem i zapamtite – to vrijeme kratko traje i nikada ga nećete moći vratiti.

 

3. ZA RAZLIKU OD PRIJATELJICE, MAMA JE U ŠOPINGU SAMO ZBOG (ZA) TEBE 

Odlazak u kupovinu s prijateljicama može biti izrazito naporan ako ne dogovorite točan cilj. Između dvije vršnjakinje lako može doći do razilaženja u mišljenjima pa šoping može završiti tako da više niti jedna prijateljica ne pomaže drugoj. To svakako želite izbjeći jer izbora je danas u trgovinama i više nego dovoljno, možda čak i previše pa će vam svaka riječ šoping partnerice ipak pomoći pri odabiru. Za razliku od prijateljica, mama je u šopingu samo zbog tebe. Neće joj biti problem u garderobu donositi razne veličine, modele ili čak sama predlagati odjevne kombinacije baš za vas.

 

4. MAMA NAJBOLJE ZNA GDJE SU NAJVEĆI POPUSTI 

Kaže se kako majke drže tri kuta kuće, u nekim slučajevima sva četiri. Ta se tvrdnja gotovo svakodnevno potvrđuje jer mama ima odgovore na sva pitanja pa i na ono o najboljim popustima. Poznavajući praktičnost koju posjeduju sve majke, nemojte se iznenaditi ako vas prije početka školske godine odvedu na mjesto poput Roses Designer Outleta u kojem se na jednoj lokaciji nalazi 60-ak trgovina s više od 100 poznatih brandova, a popusti sežu i do 70%.

 

5. U ŠOPINGU UVIJEK MOŽEŠ NAGOVORITI MAMU DA SI KUPI NEŠTO ŠTO I TI MOŽEŠ NOSITI 

Kad baš sve u ormaru dosadi, sigurni smo da ‘bacite’ pogled i u garderobu vaše majke. Ponekad se može pronaći neki zanimljivi komad i odgovarajuća veličina, ali mamin ormar može biti još jedno mjesto o kojem ćete brinuti vi. Nemojte biti sebični i iskoristite zajednički šoping kako biste i vi pomogli svojoj mami da pronađe najbolje odjevne komade za sebe. Naravno, i vi ćete ih moći posuditi.

Inspirirajte se našom galerijom u kojoj ćete pronaći komade idealne za početak školske godine. Svoj dobar ulov možete ugrabiti u Roses Designer Outletu u kojem će vaša kupovina biti još povoljnija uz kupon za dodatnih -15% popusta.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju