Sada kada su na Zarinim stranicama sniženi proizvodi pali u drugi plan, u centar pozornosti vratile su se nove kolekcije, ali i posebna kolekcija crnih haljina kojom su se već prije nekoliko tjedana pohvalili na Instagramu, a sada će sigurno privući pažnju ljubiteljica crnih haljina pred kojima su neke posebne prilike.

Galerija Kolekcija se sastoji od šest potpuno različitih haljina Zara haljina otvorenih leđa, 799,90 kn Zara bustier haljina, 799,90 kn +3 Zara voluminozna haljina, 699,90 Kn

Zara naime u sklopu posebnih izdanja nudi mini kolekciju crnih haljina koja će sigurno imati svoje obožavateljice. Ukupno ih je šest, potpuno su različite, a cijena im se kreće od 399 do 1299 kuna. Kolekciju je fotografirao modni fotograf David Sims.

Zara voluminozna haljina, 699,90 Kn Zara voluminozna haljina, 699,90 Kn (Foto: Zara)

Ljubiteljice mini modela neće ostati imune na voluminoznu kratku haljinu s ravnim izrezom i podesivim naramenicama, kao ni na asimetričnu drapiranu haljinu s dugim rukavom s jedne i bez rukava s druge strane.

Haljine su omiljene u svako godišnje doba Želimo ih sve: 15 haljina iz novih kolekcija već od 139 kuna

Tu je i duga haljina od šifona, zatim bustier haljina sa žicom i otkrivenim ramenima te haljina smoking stila otvorenih ramena s američkim izrezom.

Najskuplja haljina u kolekciji je duga, poluprozirna halina ukrašena perlicama. Kako svaki od spomenutih modela izgleda možete pogledati u našoj galeriji.

Zara haljina smoking stila, 699,90 kn Zara haljina smoking stila, 699,90 kn (Foto: Zara)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju