U pariškom teatru Chatelet održala se dodjela Zlatne lopte, najprestižnije individualne nagrade u nogometu, koju tradicionalno dodjeljuje jedan od najcjenjenijih europskih sportskih magazina, France Football.

Najboljim nogometašem svijeta proglašen je Argentinac Lionel Messi, kojem je ovo sedma Zlatna lopta u karijeri.

Dodjeli su prisustvovali brojni slavni sportaši, ali i zvijezde iz zabavne industrije, među kojima se najviše istaknula glumica Zendaya, koja je na dodjelu stigla u društvu svojeg dečka Toma Hollanda.

Zendaya je nedavno primila nagradu Američkog udruženja modnih dizajnera za modnu ikonu i mnogi su se pitali zaslužuje li je s obzirom na to da ima samo 25 godina, ali ona je i ovom prigodom dokazala da je nagrada otišla u prave ruke.

Slika nije dostupna Slažete li se? Izabrana je najbolje odjevena žena u 2021. godini

Mlada ljepotica zakoračila je na crveni tepih u vintage haljini Roberta Cavallija iz 2000. godine, koja je na prvi pogled sprijeda djelovala kao vrlo decentna i klasična crna večernja haljina.

Naravno, bila je to sve samo ne obična haljina, koja svoje pravo lice otkriva s leđa. Naime, na stražnjoj strani je otvorena i povezana fantastičnim zlatnim lancem u obliku kralježnice reptila.

Očekivano, društvene mreže gore od pozitivnih komentara na račun još jednog sjajnog stajlinga mlade zvijezde, za koji je i ovaj put zadužen Law Roach, jedan od najtraženijih i najboljih američkih modnih stilista.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju