U potrazi za savršenom kućom u kojoj će živjeti ili provoditi odmor, Meghan Markle i princ Harry pronašli su favorita – spektakularnu vilu u Malibuu koja se trenutačno iznajmljuje te je u vlasništvu zvijezde serije "Spasilačka služba" Davida Charveta i njegove supruge Brooke Burke.

 

Dok čekaju konačno razrješenje od svih kraljevskih dužnosti koje će na snagu stupiti 31. ožujka, Meghan Markle i princ Harry razgledavaju kuće u potrazi za novim domom. Bivši vojvode trenutno borave u Kanadi, gdje su također pronašli divnu kuću u prestižnoj četvrti u Zapadnom Vancouveru čija je cijena 27,5 milijuna američkih dolara, ali šuška se da se žele preseliti u Kaliforniju kako bi bili bliže Meghaninoj majci Doriji Ragland, koja živi u Silicijskoj dolini u Hollywoodu.

Slika nije dostupna Novi dom u Kanadi: Razgledajte kuću koju Meghan Markle i princ Harry žele kupiti

Među razgledanim nekretninama u Kaliforniji, par je pronašao favorita, vilu u Malibuu vrijednu 20 milijuna dolara koja se nalazi na posjedu od 1138 četvornih metara. Sastoji se, između ostalog, od osam spavaćih soba, deset kupaonica, ogromne moderne kuhinje, mramornog bara, dnevne sobe s kaminom, sobe uređene poput kina i vinskog podruma u koji stanu stotine boca vina. U sklopu prostrane glavne spavaće sobe nalazi se kupaonica uređena u spa stilu. 

Čak 10 kupaonica: Razgledajte vilu Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 5 Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 3 Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 9 +8 Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 12

Vila ima i garažu za četiri automobila, veliki bazen, vanjsku kuhinju i tenisko igralište. Kuća se nalazi u ograđenoj zajednici blizu plaže, a susjedi su im Mel Gibson i Robert Downey Jr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju