Španjolska kraljica Letizija još jednom je dokazala da prerasta u pravu modnu ikonu, koja se zna odjenuti za svaku priliku. Svojim nepogrešivim odabirom odgovarajućih boja, tkanina i krojeva uspješno konkurira i najvećoj trendseterici u kraljevskim krugovima – vojvotkinji od Cambridgea, Catherine Middleton


Španjolska kraljica Letizia prisustvovala je XVII državnom kongresu o volontiranju u Palma de Mallorci. I ovoga puta oduševila je svojim modnim izborom i pojavom na čiji je račun dobila mnoštvo komplimenata.

Lijepa kraljica odjenula je sivu pripijenu haljinu do koljena s potpisom Felipea Varela koju je kombinirala uz klasične crne cipele na visoku potpeticu i odgovarajuću torbicu robne marke Malababa.

Materijal Vareline haljine savršeno se uklopio u diplomatsko-politički ambijent događanja, dok je uži kroj naglasio izvrsnu formu kraljice kao i njene ženstvene tjelesne adute.

Sofisticiranoj kombinaciji pridonijela je jednostavna frizura te besprijekorna šminka koja je u prvi plan stavila usna naglašene jarkim crvenim ružem.

U našoj fotogleriji pogledajte najženstvenija izdanja lijepe španjolske kraljice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju