Platforma se iz ljetnih sandala polako i sigurno ušuljala u svu ostalu obuću od tenisica do zimskih čizmi. Jedna od najpopularnijih cipela među slavnima u proteklih nekoliko sezona bila je nova verzija oksfordica Stelle McCartney koje su inače cipele niskih potplata, ali britanska dizajnerica napravila je model s platformom

Da zagrebačke špicerice stajlingom nimalo ne zaostaju za velikim zvijezdama dokazala je jedna špicerica koju je naš fotograf snimio u centru Zagreba.

Platforma se iz ljetnih sandala polako i sigurno ušuljala u svu ostalu obuću od tenisica do zimskih čizmi.

Ona je svoju zimsku kombinaciju začinila cipelama s platformom izrazito nalik popularnom modelu 'Britt' oksfordica koje je na tržište lansirala Stella McCartney. Njih voli nositi i Jessica Alba, velika obožavateljica platformi.

Nedavno je u njima viđena na njujorškom aerodromu u još jednoj neodoljivoj ležernoj kombinaciji po kakvima je postala prepoznatljiva i tako odala da su dovoljno udobne čak i za putovanje avionom.

Dok je zgodna plavuša svoju kombinaciju 'obojala' uz pomoć bijelog kaputa, sivog šala i zelene torbe, Jessica je prednost dala crnim odjevnim komadima i modnim dodacima te bijeloj mini haljini.

Mi svoj glas za ljepšu kombinaciju dajemo našoj špicerici, a vi?

Bolje se odjenula

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju