Redakcija portala Zadovoljna.hr vjeruje u ljubav i baš zato nismo mogli ignorirati molbu za pomoć koja je stigla u naš inbox

Život piše neobične ljubavne priče, a jedna takva možda se rodila 29. srpnja na trajektu koji je plovio od Splita do Visa.

Traži se dečko svijetlo smeđe kose, visok između 185 i 190 centimetara koji je 29. srpnja u 9 sati bio na trajektu 'Petar Hektorović'.

Čitateljica koja nam se predstavila kao Danica zamolila nas je da joj pomognemo u jednom posebnom pothvatu. Naime, 20-godišnja Splićanka pokušava pronaći momka s kojim je tijekom vožnje trajektom izmjenjivala osmijehe i poglede. Ljubavne iskrice lako planu i upravo se to dogodilo tog jutra.

Zgodan je, sladak i cijelo vrijeme se smiješio, povjerila nam je naša čitateljica.

Traži se dečko svijetlo smeđe kose, visok između 185 i 190 centimetara koji je 29. srpnja u 9 sati bio na Jadrolinijinom trajektu 'Petar Hektorović' koji je iz Splita plovio prema Visu. Nosio je plavu majicu s logom nogometnog kluba Barcelona. Hrvat je, po naglasku iz Zagreba ili okolice.

Broj mobitela Splićanke čeka ga u našoj redakciji, a može nas se kontaktirati mailom na adresu zadovoljna@novatv.hr ili poslati poruku na našu Facebook stranicu.

Nadamo se da je ovo početak još jedne lijepe priče koja će dokazati da ljubav na prvi pogled itekako postoji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju