Redakcija portala Zadovoljna.hr vjeruje u ljubav i baš zato nismo mogli ignorirati molbu za pomoć koja je stigla u naš inbox

Život piše neobične ljubavne priče, a jedna takva možda se rodila 29. srpnja na trajektu koji je plovio od Splita do Visa.

Traži se dečko svijetlo smeđe kose, visok između 185 i 190 centimetara koji je 29. srpnja u 9 sati bio na trajektu 'Petar Hektorović'.

Čitateljica koja nam se predstavila kao Danica zamolila nas je da joj pomognemo u jednom posebnom pothvatu. Naime, 20-godišnja Splićanka pokušava pronaći momka s kojim je tijekom vožnje trajektom izmjenjivala osmijehe i poglede. Ljubavne iskrice lako planu i upravo se to dogodilo tog jutra.

Zgodan je, sladak i cijelo vrijeme se smiješio, povjerila nam je naša čitateljica.

Traži se dečko svijetlo smeđe kose, visok između 185 i 190 centimetara koji je 29. srpnja u 9 sati bio na Jadrolinijinom trajektu 'Petar Hektorović' koji je iz Splita plovio prema Visu. Nosio je plavu majicu s logom nogometnog kluba Barcelona. Hrvat je, po naglasku iz Zagreba ili okolice.

Broj mobitela Splićanke čeka ga u našoj redakciji, a može nas se kontaktirati mailom na adresu zadovoljna@novatv.hr ili poslati poruku na našu Facebook stranicu.

Nadamo se da je ovo početak još jedne lijepe priče koja će dokazati da ljubav na prvi pogled itekako postoji.