Američka glumica Jennifer Aniston posljednjih nekoliko tjedana ne silazi s naslovnica svjetskih magazina zbog navodne trudnoće

Izgleda da je Jennifer Aniston jednom zauvijek odlučila opovrgnuti glasine da očekuje svoje prvo dijete. Nakon što su u medijima pojavile fotografije glumice u bikiniju nastale na odmoru sa suprugom Justinom Therouxom, mnogi su se raspisali o njezinoj navodnoj trudnoći.

Dok je većina smatrala kako je njezin trbuščić uistinu trudnički, rijetki su zaključili kako se Jennifer jednostavno opustila i tijekom odmora uživala u dobroj hrani.

Izgleda da su upravo oni bili upravu, ako je suditi po posljednjim fotografijama slavne 47-godišnjakinje. Iako se inače skriva od medija, posljednjih dana često je se može vidjeti u New Yorku. Fotografi su je u nekoliko navrata snimili prilikom odlaska u teretanu u kojoj svakodnevno vježba, odjevenu u uske tajice koje su jasno pokazale da navodnom trudničkom trbuščiću više nema ni traga.

Ovom pametnom sportskom kombinacijom Jennifer je svima odgovorila na pitanje je li uistinu trudna i tako prekinula nagađanja o svom privatnom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju