Jennifer Aniston svoju sklonost modnom minimalizmu pokazuje na svečanijim događanjima i crvenom tepihu, ali i u svakodnevnim prilikama, kao što je odlazak na trening. Fit glumica fotografirana je dok je odlazila sa sata pilatesa u Los Angelesu, odjevena u vrlo jednostavnu i praktičnu kombinaciju.

Galerija Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 5 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 6 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 2 +2 Sportsko izdanje Jennifer Aniston za sat pilatesa

Obične crne tajice izrazito su svestran i praktičan odjevni komad koji uvijek dobro dođe u garderobi. Najčešće ih kombiniramo uz duže majice i tunike, a izvrstan su odabir i za sportske aktivnosti.

Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 1 Sportsko izdanje Jennifer Aniston za sat pilatesa (Foto: Profimedia)

Za sat pilatesa odabrala ih je i Jennifer Aniston, i to najjednostavniji model bez ikakvih ukrasnih detalja i natpisa. Glumica je gore nosila crno-crvenu majicu bez rukava s natpisom "Stand Up to Cancer", čime je iskazala podršku istoimenoj dobrotvornoj organizaciji koja se bavi prikupljanjem sredstava preko online medija i televizije kao pomoć za istraživanja raka. Jedna je od osnivačica organizacije i poznata američka voditeljica i novinarka Katie Couric.

Sportsko izdanje koje je naglasilo njezinu vitku i utreniranu figuru Jennifer Aniston upotpunila je jednostavnim japankama maslinasto zelene boje, crnom šiltericom i crnom torbicom koju je nosila preko tijela.

Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 4 Jennifer Aniston uz crne tajice nosi japanke maslinasto zelene boje (Foto: Profimedia)

Melanie Griffith: Jedine tajice na koje nitko nema prigovor, čak ni Anna Wintour Melanie Griffith u crnim tajicama - 1 Melanie Griffith u crnim tajicama - 2 Melanie Griffith u crnim tajicama - 3 +8 Melanie Griffith u crnim tajicama - 4

Rokerska kombinacija iz centra Zagreba koja pršti samopouzdanjem Centar Zagreb svakog je vikenda pravo vrelo modne inspiracije Plavokosa dama u kožnatim tajicama na zagrebačkoj špici Kožnate tajice su fleksibilan komad odjeće +3 Next kožnate tajice, 28 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju