Neki će reći da poderane traperice ne odgovaraju svakoj prilici, no nakon ovih prijedloga možda se nećete složiti. U našem videu pogledajte kako u njima možete provesti Dan zaljubljenih u poslovnoj, romantičnoj i ležernoj varijanti.

Obožavate svoje poderane traperice, ali mislite da se ne mogu isfurati baš u svakoj prilici? One će biti odličan spoj elegancije i ležernosti za poslovni look ili ženstvenosti i opuštenosti u romantičnoj kombinaciji, kao i u onom street style, svakodnevnom outfitu. U našem videu pogledajte kako se u bilokojoj varijanti srediti za Valentinovo. 

1. S posla na koktel

Iako pravila odijevanja u nekim tvrtkama ne odobravaju nošenje poderanih traperica, one koje rade u malo ležernijem poslovnom okruženju ovoj kombinaciji neće moći odoljeti.

Kombinacija bijele klasične košulje s crnim točkicama i crvene štikle odlično pristaju uz traper.

Predimenzionirane svečane naušnice ovaj će outfit učiniti idealnom za večernji izlazak pa u ovoj kombinaciji lako s posla možete produžiti na piće s voljenom osobom.

2. Na romantičnoj večeri

Bluza s volanima i cvjetnim uzorkom, mala plava torbica, poderane traperice i crne gležnjače od brušene kože odlična su kombinacija za vaš romantični valentinovski spoj.

Odlazak u kino, na piće u omiljeni kafić ili večeru u restoran s intimnom rasvjetom samo su neke od ideja u kojima možete zasjati odjeveni ovako. Odlučite li se kasnije za romantičnu šetnju gradom kaput nježne plave boje grijat će vas, ako to već nije učinila ljubav.

3. Cjelodnevno ležerno druženje

Poderane traperice najradije se nose u ležernijim varijantama, a nama se za Dan zaljubljenih svidjela kombinacija s popularnom bomber jaknom, majicom s natpisom, trendi nakitom i metalik ruksakom koji stavlja završni pečat na ovaj upečatljiv i razigran outfit za cjelodnevno druženje s dragim. 

U našoj galeriji pogledajte komade, uz neizostavne poderane traperice, idealne za proslavu Dana zaljubljenih koje možete pronaći u Arena Centru

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju