Stacie Vengaro izaziva buru komentara fotografijama svog trudničkog trbuha koje objavljuje na društvenim mrežama. Buduća mama ne obazire se na kritike i nastavlja sa svojim dosadašnjim režimom vježbanja

Stacie Vengaro je sportašica i vlasnica teretane. Od samog početka svoje trudnoće održava nevjerojatnu formu koja je izazvala puno negativnih komentara dežurnih kritičara.

Stacie na Instagram profilu objavljuje fotografije svoje trudničke figure, a ono što prvo upada u oči su – trbušnjaci. Iako mnogi kritiziraju njezino vježbanje, ona se na kritike ne obazire.

 

A photo posted by Stacie Venagro (@stacievenagro) on

Negativni komentari me ne diraju. Ja sam sportašica. Ne vježbam više od većine drugih aktivnih trudnica. U teretani provodim manje od sat vremena i ne gradim mišiće. Samo održavam tijelo u formi tijekom trudnoće. Ljudi koji me najbolje poznaju znaju da nikada ne bih radila ništa što bi moglo ugroziti moje dijete, rekla je 31-godišnja Stacie za Today.

 

A photo posted by Stacie Venagro (@stacievenagro) on

Priznala je da ju je ovakav interes za njezino tijelo dosta iznenadio, ali nada se kako će njezina poruka isplivati iznad negativnih komentara: 'Svaka žena može biti u formi tijekom trudnoće. Samo slušajte svoje tijelo i znat ćete kada je vrijeme da malo usporite. Ponekad se ni meni ne da vježbati. Ako se želim opustiti i ležati na kauču, onda to i napravim'.

 

A video posted by Stacie Venagro (@stacievenagro) on


Američka ginekologinja Suzanne Gilberg-Lenz čije su pacijentice mnoge profesionalne sportašice kaže da vježbanje u trudnoći nije ništa neuobičajeno i da žene nakon začeća smiju nastaviti sa svojom rutinom i vježbama koje im odgovaraju u laganom intenzitetu.

Stacie nije prva trudnica s trbušnjacima - fitness model Sarah Stage prošle godine također se pohvalila isklesanim tijeklom u visokom stupnju trudnoće i stvorila pomutnju na internetu.

 

 

A photo posted by Stacie Venagro (@stacievenagro) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju