Razvojem inovacija koje su predane očuvanju okoliša Stella McCartney i adidas nastavljaju svoju suradnju novom proljetnom kolekcijom za žene. Funkcionalni sportski artikli napravljeni su od 70% recikliranih materijala za žene koje vole odjeću vrhunskih performansi, ali i besprijekoran stil.

Galerija Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 4 Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 5 Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 3 +1 Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 2

Stella McCartney i adidas ovo proljeće predstavljaju novu kolekciju pod nazivom "Change Creators" s misijom kreiranja pozitivnih promjena koje će utjecati na bolju budućnost.

Vjerujem kako svi imamo odgovornost u kreiranju budućnosti kakvu želimo. Ovu ideju podržava i adidas, zbog čega nastavljamo raditi i rasti skupa. Više od desetljeća razvijamo našu misiju održivosti nalazeći nove načine kreiranja kako bi žene mogle nositi sportsku odjeću u kojoj ne samo da dobro izgledaju već se u njoj i dobro osjećaju, poručila je Stella McCartney.

Nova adidas by Stella McCartney kolekcija bazira se na udobnim artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga. Futuristički održivi komadi odjeće i obuće izrađeni su od 70% recikliranog materijala što je najviši postotak recikliranog materijala u svim dosadašnjim kolekcijama.

Novost u proljetnoj kolekciji su prve tenisice sa strukturom mreže Alphaedge 4D napravljene s fleksibilnim i prozračnim materijalom LYCRA FITSENSE+. Ova tenisica povezuje vrhunsku tehnologiju i brigu za okoliš u proizvod odličnih performansi.

Novu adidas by Stella McCartney kolekciju možete pronaći u adidas trgovini u Ilici 21.

Pogledajte i Katie Holmes u tenisicama koje će nadživjeti sve trendove.

Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 3 Adidas i Stella McCartney: Nova futuristička kolekcija - 3 (Foto: Adidas)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju