Nove platnene torbe izrađene od kvalitetnog pamuka od danas su dostupne na domaćem tržištu pod imenom ROYA.

Jednostavan kroj tote torbe s izvezenim decentnim logom u istoj boji savršen je modni dodatak koji će se uklopiti u različite odjevne kombinacije i različite stilove, a vrlo je ugodna za nošenje i dovoljno čvrsta da može zamijeniti više torbi za različite namjene. Tako s Roya platnenom torbom možete u ured jer je dovoljno elegantna, na predavanje na faks, u trgovinu po namirnice, u šetnju, u park s klincima, na vježbanje, na plažu...

„Kako smo i sami ljubitelji platnenih torbi, ideja je bila ponuditi torbu koja je decentna, elegantna, dovoljno čvrsta i kvalitetna, koja se može oprati u perilici za rublje i glačati, koju ćemo rado nositi u različitim prilikama, a u koju će stati dovoljno sadržaja. Htjeli smo napraviti torbu kakvu i sami želimo nositi i nadamo se da će se svidjeti i kupcima“, rekli su iz ROYE.

PR PR (Foto: PR) Ime brenda inače dolazi od perzijske riječi roya što znači san ili vizija, a ROYA je upravo ostvarenje jednog sna i vizije o stvaranju brenda jednostavnih, decentnih basics komada u kojem su torbe tek prvi proizvod u nizu. Nakon tote torbe dimenzija 32 (dužina) x 38 (visina), uskoro će na tržište i torba za plažu nešto većih dimenzija s čvrstom ručkom podebljanom konopom.

Osim što su eco friendly, platnene torbe su vrlo ugodne i posebno praktične ljeti, a i Carrie Bradshaw u posljednjoj sezoni serije 'Seks i grad' ih sjajno kombinira na svoje outfite koje obožavaju žene diljem svijeta. U ROYI vjeruju da će i njihovo izdanje platnene torbe doći do brojnih žena i muškaraca koji vole svoje svakodnevne potrepštine staviti u jednu torbu s kojom mogu funkcionirati od jutra do mraka.

Više informacija o novom brendu i njihovim proizvodima dostupno je na ROYA FB stranici i IG profilu.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju