Od energizirajuće tirkizne pa do umirujuće tamnoplave ove su boje savršene upravo za ljetne sandale. Za vas smo odabrali najljepšu selekciju modela na sniženjima i do 50 posto

Inspiraciju za sandale osim na modnoj pisti možemo pronaći i u prirodi, a u ljetnom periodu to znači puno morskih nijansi plavetnila i tirkiza.

Jedino na što morate pripaziti da ih ne nosite na "ziheraške" odjevne kombinacije.

Od energizirajuće tirkizne pa do umirujuće tamnoplave ove su boje savršene upravo za ljetne sandale, a za va vas smo odabrali najljepšu selekciju modela na sniženjima.

Jednostavne salonke, romantične baršunaste sandale s mašnom, zavodljive gladijatorice i retro "pumpsice", upečatljive su same po sebi, a još ako ih birate u nekoj jarkoj boji poput plave, "wow" efekt sigurno neće izostati.

Jedino na što morate pripaziti da ih ne nosite na "ziheraške" odjevne kombinacije. 

Naravno, sve ovisi o vrsti odjeće, ali i nijansi plave. Bijelo strogo krojeno ljetno odijelo i električno plave sandale izgledat će efektno, ali pripijena mala crna haljina i svijetloplave salonke nisu najbolji odabir. Jer umjesto da cijela kombinacija izgleda elegantno, što mala crna haljina definitivno je, s plavim salonkama može se doimati pomalo neuravnoteženom. 

Možda je jednostavnije snaći se u kombinacijama s drugim bojama - npr. magentom, narančastom, metalik (npr. zlatnom), ružičastom... Ako niste vične "color blockingu", odaberite jednu dominantnu jarku boju, a styling ublažite komadima u boji kože.

Listajući našu galeriju u glavi već možete slagati omiljene ljetne kombinacije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju