U čizmama s iglenim potpeticama znaju hodati samo najiskusnije nositeljice štikli. Upravo takav model odabrala je i šarmantna dama iz zagrebačkog centra


Urbane street style kombinacije sastavni su dio pulsa grada. Pokazala je to i šarmantna brineta iz zagrebačkog centra, koja je njime prošetala u društvu partnera.

Od zaljubljenih pogleda koji je par izmjenjivao još više pažnje privukle su damine čizme. Riječ je o modelu obuće s iglenom potpeticom u kojem znaju hodati samo najiskusnije nositeljice štikli.

Tanka i oštra potpetica mogla bi poslužiti kao sredstvo za samoobranu, pa ne čudi što su neki od slučajnih prolaznika komentirali kako bi ove čizme trebale obuvati s posebnom dozvolom za nošenje oružja.

Crne čizme brineta s sparila sa skinny hlačama, jednostavnom majicom te predimenzioniranim kaputom u sivoj boji, a cijelu kombinaciju podigla efektnom torbom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko različitih modela cipela, gležnjača i čizmi s iglenom potpeticom po uzoru na šarmantnu damu iz centra Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju