Koga čeka ljetna romansa, a koga promaknuće na radnom mjestu nakon godišnjih odmora?

 

1. Ovan

Kolovoz će biti mjesec u kojem ćete znatno osjetiti da vaša popularnost raste iz dana u dan.

Zato širom otvorite oči i uši, promatrajte što se događa u vašoj okolini i ne propuštajte nijednu priliku za susret - ni s bližim ni i s daljnjim prijateljima.

Osoba suprotnog spola bit će vam prijatelj i povjerenik od srca. Bez imalo straha i sumnje možete joj povjeriti sve svoje tajne i ona će ih čuvati samo za sebe.

Pročitajte i što čeka ovnove u kolovozu.

2. Bik

U kolovozu će vas smatrati vrlo društvenom i gostoljubivom osobom.

Ako namjeravate otputovati, provjerite je li rezervacija koju ste napravili ažurna i je li sve u redu.

Prije nego bilo što poduzmete, unaprijed napravite plan akcije. Tada ćete sve stići na vrijeme i nećete morati biti pod stresom, a to je uvijek pozitivno.

Pročitajte i što bikove čeka u kolovozu.

3. Blizanci

Pratit će vas osjećaj slobode i sveobuhvatne energije. Zato ćete ovo vrijeme iskoristiti za druženja ili zanimljive avanture.

Očekujete posjet osobe koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja.

Imate priliku za dosljednu i trajnu emotivnu vezu.

Čekate neku važnu poruku za vas, koja nažalost možda neće stići prije kraja mjeseca, kako ste očekivali, ali je vrijedno čekanja jer može donijeti puno pozitivnih promjena. Samo budite strpljivi.

Pročitajte i što blizance čeka u kolovozu.

4. Rak

U kolovozu biste više pozornosti trebali posvetiti pitanjima koja se tiču originalnosti, ugleda ili položaja koji zauzimate u društvu. Zadržite svoj jedinstveni stil, usredotočite se na individualnost.

U drugoj polovici mjeseca počet će iskriti između vas i vašeg nadređenog na poslu. Uzrok nesporazuma bit će nečiji lapsus ili nerazumijevanje vaših namjera. Izbjegavajte teške, stresne situacije i vidjet ćete da će sve ići kako treba.

Pročitajte i što rakove čeka u kolovozu.

5. Lav

Već s prvim danima kolovoza snažno ćete osjetiti atmosferu veselja koja će vas dovesti u vrlo dobro, optimistično raspoloženje.

Prva dva tjedna bit će vrlo intenzivna za vas, posebno u pitanjima ljubavi. Ako ste u dugoj vezi, ponovno ćete osjetiti nalet privlačnosti.

Kraj mjeseca donosi puno brzih i nepredvidivih događaja.

Pročitajte i što lavove čeka u kolovozu.

6. Djevica

U kolovozu pokazujete što stvarno možete. Bit ćete u središtu interesa, pa će i vaša karijera dobiti zamah.

Nakon prvog tjedna u mjesecu osjetit ćete neodoljivu želju da upoznate sebe, zato ćete zaviriti u sebe i dobro razmisliti o mnogim stvarima koje su vam važne.

No pripazite kada su u pitanju financije jer bi baš zbog njih u vezi ili prijateljskim odnosima moglo doći sdo većih svađa. Pokušajte postići kompromis.

Pročitajte i što djevice čeka u kolovozu.

7. Vaga

U srpnju ste živjeli velikom brzinom, a sada ćete to osjetiti. Stoga se preporučuje da kolovoz bude za odmor, opuštanje i oporavak.
Većinu slobodnog vremena sada ćete posvetiti uspomenama,
obilasku mjesta na kojima dugo niste bili i susretima s rodbinom.

U profesionalnim pitanjima nastupit će period stabilizacije. Pokušajte cijelo vrijeme kontrolirati situaciju, ali ne ulazite u nove ideje, pogotovo kada niste sto posto sigurni u njihovu
učinkovitost.

Pročitajte i što vage čeka u kolovozu.

8. Škorpion

Kolovoz, točnije period između 3. i 15., bit će dobro vrijeme za odlazak na putovanje, ali samo u društvu vama važne osobe. Potreban vam je odmor i vi to znate.

Sredinom mjeseca doći će vrijeme kada biste svu svoju pozornost trebali usmjeriti na profesionalna pitanja. Sada je vaša karijera ta koja može dobiti više zamaha.

Krajem mjeseca sprema se ozbiljna prilika za romansu, ali i niz drugih prilika za razvoj emotivne sfere, koja je dosad bila u fazi sna.

Pročitajte i što škorpione čeka u kolovozu.

9. Strijelac

Brzo stižu dobre vijesti vezane za novi projekt na kojem već dugo radite.

Osim toga, početak mjeseca obilovat će za vas brojnim lijepim i romantičnim trenucima, dugim razgovorima s partnerom ili zajedničkim druženjima.

Također, kraj mjeseca i približavanje jeseni odlično su vrijeme da razmislite o tome što vam treba od nove garderobe ili čemu biste u svom ormaru mogli dati novo ruho.

Pročitajte i što strijelce čeka u kolovozu.

10. Jarac

Bit ćete bolje raspoloženi nego prethodni mjesec.

Osim toga, mjesec će obilovati i druženjima s prijateljima. Bilo bi dobro javiti se nekome s kim dugo niste bili u kontaktu i tko to cijelo vrijeme čeka. Uistinu vam neće biti dosadno.

Sredinom mjeseca započet ćete raditi na važnom projektu i upravo su tada najveće šanse da netko od nadređenih zamijetiti sve vaše sposobnosti.

Pročitajte i što jarčeve čeka u kolovozu.

11. Vodenjak

U kolovozu bi vam dobro došlo malo smijeha i humora. To je vrlo važno jer se tada lakše podnose poteškoće svakodnevnih problema vezanih za posao ili odnose s partnerom i ostalim ukućanima.

Od sredine mjeseca neke će stvari za vas doživjeti neočekivani obrat. To će se dogoditi uglavnom zbog vaše impulzivnosti. Pokušajte se smiriti.

Pročitajte i što vodenjake čeka u kolovozu.

12. Ribe

Ako ove godine niste putovali, pripremite se na duže putovanje.
Osjećat ćete snažnu potrebu da prijeđete svoje trenutačne granice Produbljivanje znanja i društvenih kontakata također će postati važni. Vaše će ambicije ovog mjeseca porasti, no s realizacijom novih planova pričekajte barem do 8. kolovoza.

Marljivo ćete raditi na tome. Budite strpljivi i uskoro ćete vidjeti učinke svojih postupaka. Nakon toga više ništa neće biti kao prije.

Pročitajte i što ribe čeka u kolovozu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju