Nekadašnji chef princeze Diane otkrio je kakvog se jelovnika pridržavala princeza Diana, te kako je uspjela zavarati svoju djecu da jede istu hranu kao i ona


Iako je prirodno imala vitku liniju, princeza Diana za svojeg je života veliku pažnju posvećivala tjelovježbi i zdravoj prehrani. Kako je nedavno otkrio nekadašnji chef Buckinghamske palače Darren McGrady, fit figuru princeza Diana zahvaljivala je discipliniranom načinu života.

Velška princeza znala mu je govoriti: 'Ti se pobrini za masnoće, a ja ću se pobrinuti za ugljikohidrate u teretani.'

Diana je uistinu izbjegavala jesti crveno meso, te proizvode bogate škrobom, iako je voljela kolače s voćem, a posebno grožđicama koje bi si povremeno dopustila. Pogledajte ovdje 15 nezaboravnih izdanja velške princeze koja će vas oduševiti.


Prehrana princeze Diane uglavnom sastojala od kuhanih krumpira začinjenih mljevenom paprikom uz koje je jela poširana pileća prsa. Niskokalorični obrok nije ju spriječio da svojoj djeci – princu Williamu i Harryju, dopusti u uživanju omiljenih zalogaja.

Dečki su voljeli jesti pastirsku pitu, pizzu, pečeni krumpir i riblje štapiće baš kao i svako drugo dijete u Velikoj Britaniji i svijetu. U želji da ugodi svojim sinovima, princeza Diana se pretvarala da jede isti obrok kao i oni.

'Znali smo ih prevariti,' prisjeća se kuhar McGrady, te dodaje 'Znali smo oguliti kožicu na pečenom krumpiru i piletini, pa su prinčevi mislili da jedu istu stvar kao i njihova mama.'

Što sve mama ne bi napravila za svoje mališane, zar ne? Pogledajte u našoj fotogaleriji obiteljske fotografije princeze Diane, a ovdje njenog nestašnog unuka, koji je u neočekivanom izdanju dočekao američkog predsjednika Obamu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju