Što to pojedine horoskopske znakove može nagnati na razmišljanja o prekidu veze ili pak čvrstu odluku o kraju ljubavi? U nastavku saznajte što baš nikada ne opraštaju.

1. Ovan - posesivnost

Ne možete podnijeti posesivnost partnera jer ste izrazito neovisni i želite imati svoj život izvan vašeg odnosa. Također, želite imati svoj prostor i svoju slobodu te nećete tolerirati nekoga tko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

2. Bik - nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde. svatko tko vas ne poštuje, bit će izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

3. Blizanci - rezerviranost

Ne možete biti s nekim tko nije društven jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika te trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska. Netko tko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti.

Vage ne podnose negativne ili dramatične partnere.

4. Rak - zatvorenost

Vi ste emocionalni i intuitivni, želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Netko tko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

5. Lav - sramežljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim tko barem to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov. Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

6. Djevica - neambicioznost

Vama je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj duljini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također ima i svoje snove. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi.

7. Vaga - negativnost

Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako će sutra biti bolji dan. Zato vi ne možete podnijeti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

8. Škorpion - laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je vjerojatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž. Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Blizanci ne mogu biti s nekim tko nije društven jer žude za aktivnim životom.9. Strijelac - lijenost

Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom. Ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerojatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega. Dakle, vi trebate pronaći nekoga tko je energičan kako biste upotpunili svoj brzi način života.

10. Jarac - neodgovornost

Ne možete biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Vi znate što želite i uvijek to i dobijete te želite nekoga tko se može brinuti za vas jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

11. Vodenjak - praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu. Trebate nekoga tko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

12. Ribe - neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti s nekim tko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce.

Izvor: Atma.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju