(a da bude prigodno i korisno)

Rođenje djeteta najveći je dar i mijenja sve jer je na svijet došla prava zvijezda obitelji. Novo malo biće nije radost samo za roditelje već i za bake, djedove, rođake i prijatelje jer znatiželjom koja raste brzinom svjetlosti uljepšava živote svih koje dotakne. No, ne smijemo zaboraviti praktičnu stranu medalje koja od roditelja zahtijeva požrtvovnost, strpljenje i velike prilagodbe.

Kako poklonom obilježiti nešto prekrasno, a opet istovremeno roditeljima pomoći u prilagodbi novoj stvarnosti?

Tortom od pelena.

Možda zvuči kao oksimoron, ali ne zaboravite - jedna od prvih stvari koje novi roditelji nauče jest "pelena nikad dosta".

Naravno, svi žele izbjeći da prvi poklon bude običan paket (ili tri) pelena i zato je dm za sve koji od praktičnog poklona žele napraviti nešto posebno pripremio dvije posebne torte od vrhunskih sastojaka.

Mala slavljenička torta s bazom od 50 babylove pelena dekorirana je babylove uljem s bademom, puderom, šamponom, sapunom, kremom protiv iritacije, vlažnim maramicama i obručem za grickanje.

Velika torta s bazom od 100 babylove pelena ima nešto više dekorativnih elemenata pa je tako krase i babylove četka i češalj za kosu i škarice za nokte.

Bez obzira odaberete li u svom dm-u malu ili veliku tortu od pelena ili pak sami odredite sastojke, ovaj će poklon svakom novopečenom roditelju izmamiti osmijeh na lice jer slavi rođenje djeteta i pruža podršku u svakodnevnim izazovima.

Pri tom ne zaboravite da se u proizvodnji babylove kozmetike upotrebljavaju samo najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodataka bojila i konzervansa. Dermatološki ispitani proizvodi za njegu nježne dječje kože ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja.

Više detalja o babylove proizvodima potražite na poveznici www.dm.hr, a tortu od pelena u najbližoj prodavaonici dm-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju