Dolaskom niskih temperatura, zubatog sunca i povremene pojave bijelog pokrivača postajemo sve mrzovoljniji. Iako nas mnoge trenutne adventske manifestacije vuku da ih posjetimo, lakše je ostati doma i odspavati zimski san sve negdje do proljeća. Ako ste i vi jedni od onih koji spadaju u kategoriju zimogroznih, donosimo vam pet dobrih razloga, zašto ostati doma tijekom hladnijih dana.

 

 
1. Organizirajte filmski maraton

Ovo je vrsta zabave u kojoj uživaju sve generacije i nikad se ne prerasta. Hoće li to biti stari fimovi, sve epizode omiljene serije na popularnim servisima za online stream multimedijskih sadržaja ili nešto treće, ovisi samo o vama. Iako je neki vole gledati filmove sami, u društvu je zabavnije. Naime, kvalitetni sadržaj filmova idealan je povod za rasprave, polemike i smijeh. Mi vam sugeriramo da pogledate neke od božićnih klasika, koje već možete pronaći aktualnom u TV rasporedu.

Kućni ogrtač Warm Hug Kućni ogrtač Warm Hug Foto: PR

2. Ušuškajte se u dekicu i/ili topli ogrtač
Osim tople odjeće, ako ste zimogrozni, ništa ne grije bolje od tople dekice ili kućnog ogrtača.
U trenucima opuštanja ogrnite se u kućni ogrtač Warm Hug koji će vam dati dvije najbitnije stvari u hladnim zimskim danima; toplinu i udobnost. Dolazi u dvije boje sivoj i prljavo rozoj tako da ga možete nositi i vi i vaš partner. Ako vam ni to nije dovoljno, umotajte se u mekanu deku Warm Hug set II, stavite promrzla stopala u odgovarajuće džepove i uživajte. Ovaj set dolazi u 5 različitih boja, a kada vam ne služi za grijanje, odličan je kao dekoracija doma u vrijeme zimskih blagdana.

Želite li imati svoj set za zimogrozne zaigrajte kviz.

Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja, darujemo Warm Hug dekicom i ogrtačem. 
 

3. Piknik na tepihu

Kada netko spomene piknik, na pamet vam padne onaj na otvorenom. Iako ovo nezaboravno iskustvo može spojiti i odličnu zabavu i ukusnu hranu u idealnu atmosferu, jedino što nam fali je prostor. S obzirom na situaciju vani, piknik u prirodu zamijenite s onim na tepihu.

Kako bi vam osjećaj druženja na tepihu bio što udobniji, možete iskoristiti i toplu deku poput Warm Hug seta i jastuk koji dolazi u setu. Pripremite gurmanske zalogaje i slastice, a zaokružite objed čašom toplog kuhanog vina, koje možete napraviti doma u par jednostavnih koraka.

 

4. Društvene igre

Sjećate li se dana kada ste sa svojim bližnjima i prijateljima igrali igre poput Monopolyja, Čovječe ne ljuti se, Kolo sreće, Rizik i brojne druge društvene igre i zabavnih trenutaka koji su išli uz to?
Društvene igre su odličan izgovor za neformalno druženje s prijateljima, u čijem društvu želite provesti večer, a zabava i smijeh su zagarantirani, pogotovo ako uz to poslužite blagdanske kekse i toplu vruću čokoladu.

5. Pidžama party

U hladnim zimskim danima nema ništa bolje nego ostati u toplini svog doma. Ako ste osoba koja često izlazi van vikendom, ponekad je dobro ostati doma, no to ne znači da trebate biti sami i dosađivati se. Definicija ovakve vrste zabave je da pozovete najbliže prijateljice koje će prespavati kod vas. Ušuškajte se u tople dekice, relaksirajte se uz tople voćne čajeve s rumom i zarazne grickalice uz omiljeni film. Ovo je zimska formula za pravu uživanciju.

 Dobitnica Warm Hug deke i ogrtača je IVONA KREŠO. Čestitamo!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju