Brazilke često slove za jedne od najljepših žena na svijetu. Ta titula je već godinama neporeciva, a brazilske manekenke kao što su Gisele Bundchen i Adriana Lima samo su to dodatno potvrdile. Tko se još našao na našem popisu sedam najljepših Brazilki i što to žene iz Brazila čini toliko atraktivnima provjerite u članku

1. Vježbanje

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se Brazilke često smatraju najatraktivnijim ženama na svijetu. Naime, one cijene snažnu figuru te svoje obline ističu čestim vježbanjem jer većinu godine provedu u kupaćim kostimima.

Cijene članstva u teretanama su vrlo pristupačne, a plaže i druga javna mjesta često imaju dio namijenjen vježbanju s besplatnom opremom.

Brazilke obožavaju vježbe namijenjene jačanju i podizanju stražnjice poput jednostavnih i efikasnih čučnjeva, te vole posvetiti dio treninga i dizanju utega.

2. Prehrana

Brazilke se s razlogom često puta naziva najljepšim ženama na svijetu

Prehrana je vrlo bitna stavka. Ona uključuje puno svježeg voća i povrća, organskih namirnica te vrlo malo procesirane hrane. Kako Brazilke nisu sklone raznim dijetama, onda one veći dio ishrane baziraju na zdravim namirnicama.

Tu je najčešće riječ o prehrani bogatoj proteinima poput jaja, jogurta, piletine, ribe i ostalih morskih plodova. Velike su obožavateljice i acai bobica koje su prepune zdravih sastojaka i odlične za detoksikaciju organizma.

Također, bitna je i sama priprema hrane te se u Brazilu često odvoji i do sat vremena za ručak - obrok koji smatraju najvažnijim u danu.

3. Mentalitet

Brazilski mentalitet isto tako igra veliku ulogu. To je država u kojoj je stalno pokazivanje tijela najnormalnija stvar, a želja za dobrim izgledom se ne skriva. Očito je da se Brazilke vrlo ugodno osjećaju u vlastitoj koži te to žele i pokazati.

Posebno moramo izdvojiti ovih sedam Brazilki koje su stvarno prekrasne. Tako su se u našoj galeriji našle slavne manekenke Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, glumice Morena Baccarin i Juliana Paes te Camila Alves, bivši model i bolja polovica glumca Matthewa McConaugheyja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju