Mnogi vjeruju kako je upravo vaš omiljeni cvijet sjajan pokazatelj vašeg karaktera. Provjerite jesu li karakteristike osobnosti pripisane pojedinom cvijeću točne i pronalazite li u njima sebe

Ruže: volite putovanja i avanture. Fasciniraju vas različite kulture i njihove autentične karakteristike. Romantični ste i strastveni, cijenite tradiciju i neki vam govore da ste malo 'staromodni'. Uvijek težite savršenstvu.

Božuri: jako ste ženstveni i volite modu. Imate ormar pun bezvremenskih komada kojima ističete svoju ženstvenost. Znate slušati, davati dobre savjete i zbog toga ljudi imaju povjerenja u vas. Skloni ste iznenađenjima i vjerujete u pravu ljubav.

Orhideje: vi ste oličenje elegancije i sofisticiranosti. Pazite na svoj izgled. Mnogi misle da ste pomalo misteriozni. Imate mali krug bliskih prijatelj.

Tratinčice: obožavate prirodu i aktivnosti na otvorenom. Optimistični ste i za vas je čaša uvijek napola puna. Volite nasmijavati ljude. Cijenite prijateljstva i iskreni ste.

Karanfili: uvijek čvrsto stojite na zemlji i objektivni ste. zbog toga vam prijatelji povjeravaju svoje tajne i jako vas poštuju. Najviše cijenite odanost i pomalo ste rezervirani prema novim ljudima. Zadovoljni ste i s malim stvarima u životu, a velike promjene vas plaše.

Tulipani: osjetljivi ste i pažljivi. Na prvom mjestu su vam obitelj i prijatelji. Lako se povezujte s novim ljudima. Uvijek željno iščekujete promjene i lako im se prilagođavate.

Orhideje: vi ste oličenje elegancije i sofisticiranosti i pazite na svoj izgled. Mnogi misle da ste pomalo misteriozni. Imate mali krug bliskih prijatelj. Uvijek kažete ono što mislite i cijenite iskrenost.

Ljubičice: rezervirani ste i samo vaši pravi prijatelji znaju kakvi ste zapravo. Volite svoju privatnost, imate suptilan pristup svemu i cijenite jednostavnost. Odana ste prijateljica

Ruže: volite putovanja i avanture. Fasciniraju vas različite kulture i njihove autentične karakteristike. Romantični ste i strastveni, cijenite tradiciju i neki vam govore da ste malo 'staromodni'.

Gardenije: slatki ste i nevini s jedinstvenim stilom. Volite istraživati i eksperimentirati. Sanjate putovanja na egzotične destinacije. Prava ste romantičarka

Ljiljani: osjećajni ste, ljubazni i dostojanstveni. Volite pomagati drugim ljudima i brinuti se za njih. Prava ste majčinska figura u svojoj okolini i poštuju vas. Ponosite se svojim životnim dostignućima.

Suncokreti: uvijek ste nasmijani, veseli, topli i dobro raspoloženi. Unosite život u svaku prostoriju. Vječiti ste optimist i puni energije. Lako stječete nove prijatelje.

Narcise: umjetnička duša koja voli red, rad i disciplinu. Živite smireno, organizirani ste i sjajni u multitaskingu.

Makovi: krase vas entuzijazam, vrckavost i živahnost. Uvijek ste centar zabave. Volite učiti o novim stvarima i istraživati.

Irisi: imate divlju maštu i kreativni ste. Puno pažnje pridajete svojoj duhovnosti. Često sanjarite i pravi ste optimist. Ne volite rutinu i lako vam postane dosadno.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju