Advent u Zagrebu proglašen je najljepšim u Europi, a vjerujemo da će se mnogi složiti da ga, osim ukrasa i svog popratnog sadržaja, takvim čine i lijepe žene i zgodni muškarci koji svakodnevno prolaze centrom Zagreba. S obzirom da o našim ljepoticama redovito pišemo, ovaj put pažnju smo posvetili trojici zgodnih muškaraca koje smo zamijetili u središtu metropole zbog kojih je zagrebački Advent postao još ljepši

Advent u Zagrebu privukao je golemo mnoštvo znatiželjnika koji svakodnevno prolaze centrom metropole i uživaju u predivno uređenom srcu grada.

Među brojnim građanima fotoobjektivom smo zabilježili i trojicu zgodnih muškaraca koji najljepši Advent u Europi čine još ljepšim. Svaki od njih poseban je na svoj način te svaki 'fura' svoj stil odijevanja. Dvojica su nas osvojila casual, a jedan sređenim izdanjem u kojem se posebno istaknula šik plava košulja.

Dvojica od trojice naših 'mistera' bila su u prelijepoj ženskoj pratnji, ali sigurni smo da nam ove dvije dame neće zamjeriti što smo u ovoj foto galeriji više pažnje dali njihovim muškim polovicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju