Jesen je godišnje doba u kojem se žene posebno vole igrati s modom jer komade koje opisujemo kao ljetne mogu kombinirati s onim zimskima. Prezgodna brineta iz srca Zagreba tako se za svoj street style poigrala s kombinacijom vrućih hlačica i čizama iznad koljena koja je u prvi plan stavila njene lijepe vitke noge

Kaže se da nam najbolje stoji ona odjeća u kojoj se osjećamo dobro, a sudeći prema fotografiji lijepe brinete koja je prošetala središtem Zagreba, ona se u vrućim hlačicama i čizmama visokih sara osjeća jako dobro. Atraktivna ljepotica ova dva efektna komada nosila je uz deblje najlonke, bijeli top i crnu kožnatu jaknu s krznenim ovratnikom.

Zgodna dama odlučila se za odvažnu modnu igru te su se njene vruće hlačice tek malo nazirale ispod jakne i torbice zbog čega su se činile nevidljivima

Mini crna torbica i trendi okrugle sunčane naočale savršeno su zaokružile street style lijepe dame koja nam je pokazala i odvažnu modnu igru: njene vruće hlačice tek su se malo nazirale ispod jakne i torbice zbog čega su se činile nevidljivima.

A mi modnoj igri zvijezde ove street style priče dajemo čvrstu peticu.

Na zagrebačkoj špici naš fotograf zapazio je i plavokosu djevojku u "nevidljivoj" minici, a kako ona nosi svoj street style pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju