Sunce je ugrijalo Rijeku i pozvalo riječke dame da iz ormara polako izvade proljetne komade i odjenu laganije odjevne kombinacije. Jedan takav odličan street style pokazala je zgodna mlada žena koja je izabrala majicu s upečatljivom porukom

Galerija Street style kombinacije u Rijeci - 6 Street style kombinacije u Rijeci - 3 Street style kombinacije u Rijeci - 5 +3 Street style kombinacije u Rijeci Atraktivna brineta prošetala je središtem Rijeke odjevena u crnu minicu s rasporom koju je kombinirala uz crne najlonke s točkicama i ravne gležnjače. Ženstveni street style upotpunila je odličnim laganijim svijetlosivim kaputom s kožnatim crnim rukavima, ali ono što je posebno privuklo pažnju je majica ove ljepotice.

Poruka na majici street style brinete iz Rijeke podsjeća žene da se ne boje biti svoje, posebne i drugačije

Na bijeloj majici crnim slovima ispisano je "Darling you're different" ("Draga, ti si drugačija"), poruka koja podsjeća žene da se ne boje biti svoje, posebne i drugačije.

Svoj street style riječka brineta zaokružila je torbom krem boje i smeđim sunčanim naočalama, dok je putene usnice dodatno naglasila ženstvenim ružem.

Kakve su street style kombinacije za sunčani dan izabrale i druge žene i djevojke koje su svojim pojavama uljepšale centar Rijeke, pogledajte u našoj fotogaleriji. Pogledajte i "nevidljivu" minicu brinete iz Ilice za modnu igru skrivača.
Street style kombinacije u Rijeci - 3 Brineta iz Rijeke u minici s rasporom i majici s porukom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju