Da su crna i svijetlosiva uvijek dobar spoj pokazala je brineta koju je naš fotograf zapazio u centru Zagrebu. Svojim urbanim street styleom ova zgodna dama naglasila je uski strukić i fit liniju

Galerija Street style brinete u uskoj odjevnoj kombinaciji - 1 Street style brinete u uskoj odjevnoj kombinaciji - 3 Street style brinete u uskoj odjevnoj kombinaciji - 4 +4 Svojim street styleom fit brineta je naglasila uski struk Prezgodna dama prošetala je središtem naše metropole odjevena u klasičnu, urbanu kombinaciju kojoj dajemo čvrstu peticu. Njen street style činila su tri jednostavna komada odjeće i flatforme s potpisom Stelle McCartney čija popularnost ne pada.

Svojim street styleom fit dama iz centra Zagreba u prvi je plan stavila uski struk koji je možda dar majke prirode, ali i rezultat vrijednog vježbanja

Uske crne traperice s poderanim dijelovima i odrezanim donjim dijelom nogavica kombinirala je uz crni top ukrašan malim volanom i bijelim gumbima na rukavima dok je gore nosila svijetlosivi kaput.

Ovakvim odjevnim izborom fit dama iz centra Zagreba u prvi je plan stavila svoj uski struk koji je možda dar majke prirode, ali i rezultat vrijednog vježbanja.

Na njenom lijepom licu moglo se primijetiti minimalno make-upa, dok je nokte uljepšala tamnocrvenim lakom. Svojem stajlingu dodala je još malu crnu torbicu i decentne okrugle zlatne naušnice.

Inspirirani street styleom ove ljepotice u trgovinama smo pronašli traperice, top i kaput s kojima možete složiti sličnu odjevnu kombinaciju, a pronađite ih u fotogaleriji.
Street style brinete u uskoj odjevnoj kombinaciji - 4 Zgodna dama je izabrala uske crne traperice i crni top (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju