Figura pješčanog sata smatra se najženstvenijom, a takvim tijelom može se pohvaliti i mlada dama koja je privukla pažnju prolazeći zagrebačkim Cvjetnim trgom. Njen street style istaknuo je njenu ženstvenu građu i putenost

Dugokosa zgodnica iz središta Zagreba pokazala je odličan mladenački street style. Trendi svijetloplave traperice visokog struka s rasporom na koljenu upotpunila je tankim smeđim remenom, a kombinirala ih je uz usku svijetlosivu dolčevitu i dugi kardigan boje pijeska te bež gležnjače na srednje visoku petu. Stajling je zaokružila crnim ruksakom i crvenim ružem.

Figura pješčanog sata smatra se najženstvenijom, a takvim tijelom može se pohvaliti i mlada dama koja je privukla pažnju prolazeći zagrebačkim Cvjetnim trgom

Odjevna kombinacija istaknula je njen uski struk i figuru pješčanog sata. Kod tjelesne građe u obliku pješčanog sata grudi i bokovi su istih ili gotovo istih proporcija dok je struk uzak. Zbog istaknute krivulje u predjelu bokova i grudi ovakva građa smatra se najženstvenijom i najsenzualnijom.

U fotogaleriji pogledajte još jednu damu ženstvene linije iz centra Zagreba, a ne propustite i top 10 najljepših tijela u obliku pješčanog sata.

Po uzoru na zvijezdu ove street style priče pronašli smo i pet modnih komada za "kopiranje" njenog stila, a što smo izabrali provjerite također u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju