Sunčani vikend izmamio je šetače željne lijepog vremena na gradske ulice diljem zemlje. Očekivano, i centar Splita preplavili su svi željni lijepog vremena, uživanja u druženju s prijateljima i upijanja sunčevih zraka.

Velik broj ljudi koji guštaju na otvorenom, značio je i velik broj sjajnih street style kombinacija. Poznato je da centar Splita redovito izgleda poput modne piste, a nama je ovaj put za oko zapela dama koja je za dnevni izlazak odabrala jednu od najpopularnijih zimskih haljina.

Lijepa plavuša odjenula je sivu haljinu od rebrastog pletiva, s povišenim ovratnikom. Odabrala je ženstveni model koji prati liniju tijela i tako maksimalno naglašava figuru.

Nosite li ovakve haljine?

glasova:

Haljinu je uparila s popularnim crnim gležnjačama ravnih potplata. Preko ruke je prebacila crni kaput, dok je kombinaciju razigrala zelenom prošivenom torbicom sa zlatnim lancem. I na kraju, nezaobialazn modni dodatak bile su efektne sunčane naočale.

Već od 15 eura: 15 pletenih haljina na sniženju iz kojih se nećete skidati cijelu zimu Pletene haljine su među najpopularnijima u hladnijem dijelu godine Pull&Bear, snižena s 25,99 na 19,99 eura (150,61 kn) Stradivarius, snižena s 25,99 na 15,99 eura (120,48 kn) +12 Massimo Dutti, snižena s 249 na 129 eura (971,95 kn)

Od modnih dodataka istaknuo se i srebrni ručni sat, te srebrna tanka ogrlica s privjeskom.

Street style izdanje u kojem je glavna zvijezda pletena haljina Street style izdanje u kojem je glavna zvijezda pletena haljina (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju