Na spektru boja, jedna od najljepših smjestila se između crvene i bijele. To je obožavana ružičasta koja u sebi nosi energiju i strast crvene boje pomiješanu s čistoćom bijele. Između ostalog, ona simbolizira nježnost, razigranost i mladost.

Galerija Street style kombinacija Yvonne Vrnoge Street style kombinacija Yvonne Vrnoge +0 Yvonne Vrnoga

S obzirom na to koliko je (nepravedno) povezujemo isključivo s djevojčicama, ružičastu boju mnoge žene doživljavaju kao pomalo djetinjastu i izbjegavaju je u svojim modnim izdanjima.

Međutim, ona itekako može izgledati odraslo i ženstveno, a to je svojim primjerom pokazala Yvonne Vrnoga.

Street style kombinacija Yvonne Vrnoge Street style kombinacija Yvonne Vrnoge (Foto: Slaven Janđel)

Mlada pravnica rođena u Barceloni danas živi u Hrvatskoj i bavi se fitnessom, a na službenom profilu na Instagramu svojim kombinacijama redovito oduševljava više od 30 tisuća pratitelja.

Svojevremeno je oduševila i prolaznike na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u divnoj kombinaciji u kojoj su dominirala dva Zarina komada.

Suknju visokog struka s reljefnim metalnim gumbima u zlatnoj boji i pripadajuću jaknicu s kratkim rukavima nosila je bolje od Zarine mankenenke.

Ova nijansa ružičaste sama po sebi vrlo je dominantna pa ju je Yvonne mudro kombinirala s dodacima u neutralnoj boji.

Bež sandale s visokom blok potpeticom i torba u gotovo identičnoj nijansi s ukrasnim zlatnim lancem bile su savršena nadopuna ovom sjajnom izdanju, baš kao i elegantne sunčane naočale.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju