Često čujemo komentare kako su štikle najženstvenija ženska obuća, ali pripisivati ženstvenost cipelama zapravo je besmisleno. Ona ionako ne proizlazi iz odjevnih komada nego je rezultat stava i držanja svake žene i svaka žena manifestira je na svoj način.

Galerija +0 Jelena Huđek, manekenka agencije Talia Model

Bilo bi bolje da je uz to nosila neku cipelu na petu, također je jedan od komentara koji se ponavljaju. Međutim, i obuća ravnih potplata jednako je zanimljiva (i ženstvena) kao i štikle. Samo je treba znati kombinirati.

To je sjajno odradila Jelena Huđek, manekenka modne agencije Talia Model koju možete pratiti i na Instagramu. Jelena je prošle godine bila jedna od naših street style zvijezda koje su primile najviše pohvala na račun svog stajlinga, a kamera našeg fotografa opet ju je uhvatila u fantastičnoj kombinaciji.

Street style kombinacija Jelene Huđek Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim čizmama koje osvajaju na prvi pogled

Ispod njezina kostimića s efektnim grafičkim uzorkom koji se sastojao od suknje i sakoa nazirala se dolčevita u vrlo svijetloj bež nijansi. Uz ove komade nosila je dugačak topli kaput šireg kroja u nijansi koja na spektru boja balansira između bež i sive.

Naposljetku dolazimo do čizama. Umjesto nekog varijante s visokom potpeticom, Jelena je odabrala jednu od najpopularnijih ovosezonskih modelat. Njezine čizme u tamnosmeđoj boji imaju ravan chunky potplat s utorima.

Lijepo, efektno, udobno i praktično – Jelena je i ovaj put pogodila ravno u sridu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju